Τετάρτη 25 Ιουλίου 2012

 

ΘΕΜΑ: «Πλήρωση κενών και κενούμενων θέσεων Διευθυντών όλων των τύπων  σχολικών μονάδων Πρωτ/θμιας και Δευτ/θμιας Εκπ/σης».
 
 
Με αφορμή ερωτήματα που υποβάλλονται στις υπηρεσίες μας, σχετικά με την κάλυψη κενών και κενούμενων θέσεων Διευθυντών Σχολικών Μονάδων, σας γνωρίζουμε τα εξής:

Η πλήρωση των κενών και κενούμενων θέσεων Διευθυντών όλων των τύπων Σχολικών Μονάδων Π.Ε. και Δ.Ε. θα καλυφθούν από τους ήδη εγγεγραμμένους εκπαιδευτικούς στους αξιολογικούς πίνακες του έτους 2011 και σε περίπτωση εξάντλησης των πινάκων αυτών, οι θέσεις θα καλυφθούν με τη διαδικασία που προβλέπεται στις διατάξεις του άρθρου 24, παρ. 7, 9, 10, 11 και 12 του Ν.3848/2010.

Σε περίπτωση συγχώνευσης δύο ή περισσότερων σχολικών μονάδων, διευθυντής -στο νέο σχολείο που θα προκύψει- παραμένει, σύμφωνα με την αριθμ.106139/Δ1/30-8-2010 εγκύκλιο της Υπηρεσίας μας. αυτός που συγκεντρώνει το μεγαλύτερο αριθμό μορίων στους αξιολογικούς πίνακες του 2011.  Για τον ή τους εναπομείναντες διευθυντές εφαρμόζονται οι διατάξεις του άρθρου 27 παρ.4 του Ν.3848/2010 και τοποθετούνται κατά προτεραιότητα σε κενή θέση με αίτησή τους για το υπόλοιπο της θητείας, ανεξάρτητα από το αν η συγκεκριμένη σχολική μονάδα ήταν στις αρχικές προτιμήσεις τους.

                                    Η ΑΝΑΠΛ.ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΗ ΓΕΝ.ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ 
 
                                     ΕΥΔΟΚΙΑ ΚΑΡΔΑΜΙΤΣΗ

ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΔΙΑΝΟΜΗ:
1.  Δ/νση Προσ/κού Π.Ε. Τμήμα Β΄
2.  Δ/νση Προσ/κού Δ.Ε. Τμήμα Β΄

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου