Παρασκευή 27 Ιουλίου 2012

Φέτος, τα βιβλία θα φτάσουν στα σχολεία πριν τους... μαθητές!

Το περσινό ρεζιλίκι δε θα επαναληφθεί φέτος, αφού σύμφωνα με τον υπουργό Παιδείας, τα βιβλία θα έχουν φτάσει στα σχολεία της χώρας στις 5 Σεπτεμβρίου.

Το μεγαλύτερο μέρος των σχολικών βιβλίων για την προσεχή σχολική χρονιά, έχει ετοιμαστεί και επίσης μεγάλο μέρος έχει ήδη αποσταλεί στα σχολεία, δήλωσε ο Κωνσταντίνος Αρβανιτόπουλος, κατά την επίσκεψή του στη μονάδα αποθήκευσης διαλογής και αποστολής των σχολικών εγχειριδίων στα Οινόφυτα.

Όπως τόνισε, σκοπός της επίσκεψής του αυτής ήταν να ενημερωθεί και να ελέγξει τις διαδικασίες, ώστε τα βιβλία να βρίσκονται στα σχολεία εγκαίρως το Σεπτέμβριο.


Έως σήμερα, τα βιβλία έχουν τυπωθεί για όλες τις τάξεις του γυμνασίου, του λυκείου και των επαγγελματικών σχολών, ενώ τα μισά από αυτά έχουν ήδη διανεμηθεί στα σχολεία. Η αποστολή στα σχολεία θα ολοκληρωθεί στα τέλη Αυγούστου.

Για όλα τα δημοτικά σχολεία, περισσότερα από τα μισά βιβλία έχουν ήδη τυπωθεί και παραληφθεί, ενώ έχει διανεμηθεί το ένα τρίτο. Ως τις 5 Σεπτεμβρίου αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί η αποστολή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου