Δευτέρα 30 Μαΐου 2011

ΘΕΜΑ:
 «Γνωστοποίηση κενών οργανικών θέσεων»
 
Μετά την τοποθέτηση των υπεράριθμων εκπαιδευτικών, σας αποστέλουμε συνημμένα τις κενές οργανικές θέσεις Σχολικών Μονάδων του Νομού, που προσδιορίστηκαν με τη με αρ. 12/26-5-2011 πράξη του ΠΥΣΠΕ Ν. Ιωαννίνων.
Σας υπενθυμίζουμε ότι οι θέσεις δασκάλων-νηπιαγωγών στα Δημοτικά Σχολεία-Νηπιαγωγεία που έχουν συσταθεί τμήματα ολοήμερου είναι ενιαίες, χωρίς να γίνεται διάκριση σε θέσεις για πρωινό ή απογευματινό ωράριο και για κλασικό ή ολοήμερο. Κατά συνέπεια, οι μεταθέσεις – τοποθετήσεις στα Δημοτικά Σχολεία και Νηπιαγωγεία εντός ΠΥΣΠΕ θα αναφέρονται στη σχολική μονάδα και όχι σε συγκεκριμένα τμήματά της. Επιπλέον, στα ολιγοθέσια Δημοτικά Σχολεία, το διδακτικό ωράριο, τόσο για το πρωινό όσο και για το ολοήμερο πρόγραμμα, είναι 25 ώρες/εβδομάδα.
Δικαίωμα υποβολής δήλωσης προτίμησης για μετάθεση – τοποθέτηση έχουν οι παρακάτω εκπαιδευτικοί:
α. Όσοι υπέβαλαν σχετική αίτηση το Νοέμβριο του 2010 και έχουν οργανική θέση στο Νομό ή βρίσκονται στη Διάθεση του ΠΥΣΠΕ Ν. Ιωαννίνων
β. Όσοι μετατέθηκαν στο ΠΥΣΠΕ Ν. Ιωαννίνων από άλλα ΠΥΣΠΕ ή μετατέθηκαν από περιοχή σε περιοχή μέσα στο ΠΥΣΠΕ Ν. Ιωαννίνων
γ. Όσοι μετατέθηκαν σε ΣΜΕΑΕ του ΠΥΣΠΕ Ν. Ιωαννίνων
Όλοι οι παραπάνω εκπαιδευτικοί θα υποβάλλουν τις δηλώσεις προτίμησης για μετάθεση – τοποθέτηση,χωρίς κατάθεση δικαιολογητικών, ως ακολούθως:
Οι εκπαιδευτικοί που ανήκουν στην (α) περίπτωση στα Γραφεία Π.Ε. Ν. Ιωαννίνων, που ανήκουν οργανικά.
Οι εκπαιδευτικοί που ανήκουν στις περιπτώσεις (β) και (γ) στη Διεύθυνση Π.Ε. Ν. Ιωαννίνων και σε περίπτωση που υπηρετούν εκτός Νομού, μπορούν να υποβάλλουν τη δήλωσή τους με fax στα νούμερα 2651036860 και2651026257.
Οι δηλώσεις μετάθεσης - τοποθέτησης που θα υποβληθούν, θα πρέπει να είναι ευανάγνωστες και χωρίς αποσβέσεις και με σειρά προτίμησης συγκεκριμένων σχολικών μονάδων.
Εκτός από τις κενές οργανικές θέσεις που περιλαμβάνονται στους πίνακες που επισυνάπτονται, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν και σχολικές μονάδες που δεν παρουσιάζουν κενό αλλά πιθανόν να προκύψει κατά τη διαδικασία των μεταθέσεων από σχολείο σε σχολείο.
Κάθε εκπαιδευτικός μπορεί να δηλώσει μέχρι είκοσι (20) διαφορετικές σχολικές μονάδες.
Οι   δηλώσεις  μετάθεσης – τοποθέτησης  θα  υποβάλλονται  από   Δευτέρα 30-5-2011  έως  Δευτέρα 6-6-2011 και ώρα 14:00.
Για διευκόλυνση των ενδιαφερομένων και της υπηρεσίας, διατίθενται πανομοιότυπα έντυπα δηλώσεων, απ’ όλα τα Γραφεία Π.Ε. Ν. Ιωαννίνων
 
 Ο   Δ/ΝΤΗΣ Π.Ε.
 ΙΩΑΝΝΗΣ ΑΓΓΕΛΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
http://www.alfavita.gr/artro.php?id=34265

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου