Σάββατο 28 Μαΐου 2011

Η Δημοτική Αρχή προαναγγέλλει…Αυστηρούς ελέγχους από 1ης Ιουνίου για τα τραπεζοκαθίσματα στα Γιάννινα

Κατά γράμμα θα εφαρμοστεί η Κανονιστική Απόφαση για τους κοινόχρηστους χώρους και την ανάπτυξη τραπεζοκαθισμάτων στα Γιάννινα. Στο πλαίσιο αυτό ο Δήμος ανακοίνωσε ότι από την Τετάρτη, 1 Ιουνίου, οι αρμόδιες υπηρεσίες του θα ξεκινήσουν αυστηρούς ελέγχους.
Όπως ήδη έχει ανακοινωθεί όσοι επαγγελματίες ασχολούνται με δραστηριότητες υγειονομικού ενδιαφέροντος και θέλουν να κάνουν χρήση κοινόχρηστου χώρου για την ανάπτυξη τραπεζοκαθισμάτων είναι υποχρεωμένοι να εφοδιαστούν με την απαιτούμενη άδεια, μέχρι τις 31 Μαΐου. Η Δημοτική Αρχή κάνει σαφές, ότι δε θα δοθεί καμία παράταση για την υποβολή αιτήσεων και οι έλεγχοι που θα ακολουθήσουν θα είναι ιδιαίτερα αυστηροί.
«Η Δημοτική Αρχή και το Δημοτικό Συμβούλιο δημιούργησαν ένα ξεκάθαρο πλαίσιο για τη λειτουργία των καταστημάτων. Οι όροι είναι σαφείς και πρέπει να γίνουν σεβαστοί από όλους», υπογράμμισε σε δήλωσή του ο Φίλιππας Φίλιος, προσθέτοντας κατηγορηματικά ότι «η Δημοτική Αρχή δεν θα κάνει καμία έκπτωση σε όσα κατέθεσε και ψήφισε στο Δημοτικό Συμβούλιο».
Από την πλευρά της η αρμόδια αντιδήμαρχος κ. Βούλα Τσίλη ανέφερε τα εξής: «Όπως τονίσαμε και στο Δημοτικό Συμβούλιο, στην πόλη θα πρέπει όλοι να συνυπάρξουμε. Όσοι δραστηριοποιούνται στον τομέα της διασκέδασης πρέπει να σέβονται και τα δικαιώματα των πολιτών. Ελπίζουμε στις μέρες που απομένουν να ανταποκριθούν και εκείνοι που μέχρι τώρα δεν έχουν υποβάλλει αιτήσεις αλλά κατέχουν κοινόχρηστους χώρους. Άλλο περιθώριο δεν θα υπάρξει».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου