Τετάρτη 24 Αυγούστου 2011

Σχετικά με τις προσλήψεις αναπληρωτών στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση. Αναλυτικά οι προσλήψεις της περσινής χρονιάς, του αιρετού Δημήτρη Μπράτη

Σχετικά με τις προσλήψεις αναπληρωτών στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση.
Αναλυτικά οι προσλήψεις της περσινής χρονιάς.

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι ,
Στις 23 Αυγούστου 2011, ανακοινώθηκε ότι το Υπουργικό Συμβούλιο ενέκρινε 20.720  πιστώσεις για  προσλήψεις αναπληρωτών ως εξής :
·         16.220 αναπληρωτές και ωρομίσθιους εκπαιδευτικούς στην Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση, στις ΣΜΕΑ και ΚΔΑΥ, καθώς και στα μειονοτικά σχολεία για το σχολικό έτος 2011-2012. Η δαπάνη για την πρόσληψη των συγκεκριμένων εκπαιδευτικών θα βαρύνει τον προϋπολογισμό του Υπουργείου Παιδείας.
·         4.500 αναπληρωτές και ωρομίσθιους  εκπαιδευτικούς  στην Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση, στις ΣΜΕΑ και ΚΔΑΥ, καθώς και στα μειονοτικά σχολεία, από συγχρηματοδοτούμενα προγράμματα ΕΣΠΑ.
Ακόμη δεν έχει γίνει η κατανομή των προσλήψεων μεταξύ Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.
Για να έχετε ένα μέτρο σύγκρισης του αριθμού των  προσλήψεων αναπληρωτών  της περσινής και της  φετινής χρονιάς, συνημμένα, σας κοινοποιώ τον  αναλυτικό  πίνακα  των προσλήψεων αναπληρωτών ΣΤΗΝ Π.Ε.  (Γενικής και Ειδικής αγωγής από τον κρατικό προϋπολογισμό και από ΕΣΠΑ),  για το σχολικό έτος 2010-11.
Δημήτρης Μπράτης
Συνημμένα :
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου