Κυριακή 21 Αυγούστου 2011

5.500 τα κενά σε 58 περιοχές στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση - Δείτε ποιες ειδικότητες λείπουν ανά περιοχή, του αιρετού Δημήτρη Μπράτη

Αθήνα 20-8-2011

5.500  τα κενά στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι ,
Σας κοινοποιώ τα κενά  ανά Διεύθυνση Π.Ε. , όπως αυτά εστάλησαν στο Υπουργείο Παιδείας, Διά Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων, από τις Διευθύνσεις Εκπαίδευσης , επισημαίνοντας τα εξής :
Δε συμπεριλαμβάνονται σ΄ αυτά οι ελλείψεις ειδικοτήτων για τα Ολοήμερα και τα σχολεία  Ενιαίου Αναμορφωμένου Προγράμματος ( ΠΕ05 Γαλλικών , ΠΕ07 Γερμανικών , ΠΕ 08 Εικαστικής Αγωγής , ΠΕ19- 20 Πληροφορικής και ΠΕ 32 Θεατρικής Αγωγής), αφού μόλις χθες το Υπουργείο Παιδείας απέστειλε εγκύκλιο για την καταγραφή τους (94519/Δ1/19-8-2011). Είναι σίγουρο  ότι τα πραγματικά κενά είναι κατά πολύ  περισσότερα απ΄ αυτά που εστάλησαν στο Υπουργείο Παιδείας.
Είναι βέβαιο ότι τα σχολεία είναι αδύνατο να λειτουργήσουν με τις προσλήψεις που ανακοινώθηκαν (119 μόνιμοι , 50% μείωση στους αναπληρωτές ).
Τα χιλιάδες κενά δίνουν τη δυνατότητα ικανοποίησης των αιτήσεων εκπαιδευτικών για απόσπαση από ΠΥΣΠΕ σε ΠΥΣΠΕ και καμιά δικαιολογία δεν υπάρχει , πλέον , για τη μη πραγματοποίησή τους
Τονίζω και πάλι  ότι τα κενά  συγκεντρώθηκαν με προσωπική μου πρωτοβουλία και προσπάθεια , γι΄ αυτό και πιθανόν να υπάρχουν μικρά λάθη,  αφού το Υπουργείο Παιδείας δε μας δίνει τα στοιχεία που απέστειλαν οι Περιφερειακές Διευθύνσεις.
 ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου