Δευτέρα 17 Ιουνίου 2013

Δ/ΝΣΗ ΠΕ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΘΕΜΑ:«Γνωστοποίηση κενών οργανικών θέσεων, Πίνακας κενών οργανικών θέσεων, Έντυπο δήλωσης τοποθέτησης.....»

Το ΠΥΣΠΕ Ιωαννίνων, με τη με αρ. 11/17-6-2013 πράξη του, προσδιόρισε τις κενές οργανικές θέσεις Σχολικών Μονάδων αρμοδιότητας Π.Ε. Ιωαννίνων.

Σας υπενθυμίζουμε ότι οι θέσεις δασκάλων-νηπιαγωγών στα Δημοτικά Σχολεία-Νηπιαγωγεία που έχουν συσταθεί τμήματα ολοήμερου είναι ενιαίες, χωρίς να γίνεται διάκριση σε θέσεις για πρωινό ή απογευματινό ωράριο και για κλασικό ή ολοήμερο. Κατά συνέπεια, οι μεταθέσεις – τοποθετήσεις στα Δημοτικά Σχολεία και Νηπιαγωγεία εντός ΠΥΣΠΕ θα αναφέρονται στη σχολική μονάδα και όχι σε συγκεκριμένα τμήματά της.

Δικαίωμα υποβολής δήλωσης προτίμησης για μετάθεση – τοποθέτηση έχουν οι παρακάτω εκπαιδευτικοί:
α. Όσοι υπέβαλαν σχετική αίτηση τον Ιανουάριο του 2013 και έχουν οργανική θέση ή βρίσκονται στη Διάθεση του ΠΥΣΠΕ Ιωαννίνων
β. Όσοι μετατέθηκαν στο ΠΥΣΠΕ Ιωαννίνων από άλλα ΠΥΣΠΕ
γ. Όσοι μετατέθηκαν σε ΣΜΕΑΕ του ΠΥΣΠΕ Ιωαννίνων

Όλοι οι παραπάνω εκπαιδευτικοί θα υποβάλλουν τις δηλώσεις προτίμησης για μετάθεση – τοποθέτηση, χωρίς κατάθεση δικαιολογητικών, στη Διεύθυνση Π.Ε. Ιωαννίνων (γραφείο 6). Οι δηλώσεις προτίμησης είναι δυνατό να αποστέλλονται και με fax στο 2651024846, με την υποχρέωση να αποστέλλεται το πρωτότυπο της δήλωσης και ταχυδρομικά.

Οι δηλώσεις μετάθεσης - τοποθέτησης που θα υποβληθούν, θα πρέπει να είναι ευανάγνωστες και χωρίς αποσβέσεις και με σειρά προτίμησης συγκεκριμένων σχολικών μονάδων.
Εκτός από τις κενές οργανικές θέσεις που περιλαμβάνονται στους πίνακες που επισυνάπτονται, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν και σχολικές μονάδες που δεν παρουσιάζουν κενό αλλά πιθανόν να προκύψει κατά τη διαδικασία των μεταθέσεων από σχολείο σε σχολείο.
Κάθε εκπαιδευτικός μπορεί να δηλώσει μέχρι είκοσι (20) διαφορετικές σχολικές μονάδες.
Οι    δηλώσεις   μετάθεσης – τοποθέτησης   θα   υποβάλλονται  από   Τρίτη 18-6-2013  έως  Παρασκευή 28-6-2013 και ώρα 14:00.


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:
Παρακαλούνται οι εκπαιδευτικοί που υπέβαλαν αίτηση μετάθεσης εντός ΠΥΣΠΕ τον Ιανουάριο του 2013 κι έχουν κριθεί και τοποθετηθεί ως οργανικά υπεράριθμοι το τρέχον ή τα προηγούμενα σχολικά έτη, να σημειώσουν στη δήλωση τοποθέτησης αν επιθυμούν να επανατοποθετηθούν στη σχολική μονάδα στην οποία κρίθηκαν οργανικά υπεράριθμοι, εφόσον σε αυτή δημιουργηθούν κενές οργανικές θέσεις. Επισημαίνεται ότι, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 14 του Π.Δ. 50/1996 όπως αυτό τροποποιήθηκε με το άρθρο 12 του Π.Δ. 100/1997, οι ανωτέρω εκπαιδευτικοί τοποθετούνται κατά προτεραιότητα στη σχολική μονάδα στην οποία κρίθηκαν οργανικά υπεράριθμοι.
  
Ο ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ και ΠΡΟΕΔΡΕΥΩΝ
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου