Σάββατο 29 Ιουνίου 2013

Όλος ο πλανήτης σε μία... Ελλάδα

Τι κοινό έχουν η Κωνσταντινούπολη, η Κένυα, η Τοσκάνη, η Βραζιλία, το Θιβέτ, η Ελβετία, οι Μπαχάμες, το Μονακό, το... Φεγγάρι και η έρημος Σαχάρα;



Μα φυσικά, θα μπορούσαν να βρίσκονται στην Ελλάδα. Μπορεί να ακούγεται υπερβολίκο, αλλά υπάρχουν αποδείξεις που βρίσκονται στις εκπληκτικές φωτογραφίες, οι οποίες κάνουν θραύση στο διαδίκτυο, διαφημίζοντας τη χώρα μας με τον καλύτερο τρόπο σε κάθε γωνιά του πλανήτη.



Οπως αναφέρει η εφημερίδα espresso, ο 33χρονος μουσικοσυνθέτης και φωτογράφος Αρης Καλογερόπουλος, ο οποίος ζει και εργάζεται στη Γερμανία, δημιούργησε μια εκπληκτική εικόνα συνθέτοντας τέσσερις φωτογραφίες από πλανήτες του ηλιακού συστήματος που παρουσιάζουν ομοιότητες με περιοχές της χώρας μας.




Παρουσίασε την κόκκινη παραλία της Σαντορίνης ως εικόνα από τον πλανήτη Αρη, τα κίτρινα πετρώματα στη Νίσυρο ως εικόνα από την Αφροδίτη, τις μοναδικές παραλίες της Μήλου ως τη Σελήνη και τα γαλαζοπράσινα νερά της Κεφαλλονιάς ως τον πλανήτη Ουρανό. Μέσα σε ελάχιστες ώρες η φωτογραφία είχε κοινοποιηθεί σε χιλιάδες προφίλ του Facebook ανά τον κόσμο και τα likes άρχισαν να πέφτουν «βροχή».



Ο δημιουργός, μιλώντας στην εφημερίδα, αποκάλυψε τους λόγους που τον οδήγησαν στη δημιουργία του «Meet The World in Greece» και κάνει λόγο για αμέτρητους φυσικούς «θησαυρούς» που διαθέτει η χώρα μας.

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στο Meet The World in Greece












Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου