Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2011

Δ.Α.Κ.Ε./Π.Ε. ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ''Στα παλιά τους υποδήματα η Ελλάδα!-Αναρωτιέμαι, εξοργίζομαι …''



Ιωάννινα, 7 Νοεμβρίου 2011
Στα παλιά τους υποδήματα η Ελλάδα!
Αναρωτιέμαι, εξοργίζομαι …

          Ο ορισμός της εξαπάτησης απ΄ αυτόν που διέσυρε διεθνώς τη χώρα. Μια χώρα που δημιούργησε τον παγκόσμιο πολιτισμό.
Όποιος είναι αρχηγός του κόμματος κατακτά όλο το κόμμα. Συμπεριφέρεται ως κατακτητής της χώρας, διοικεί σα να είναι η Ελλάδα το προτεκτοράτο του. Θέτει θέμα δημοψηφίσματος και εκβιάζει.
Και βέβαια αυτό συμβαίνει, γιατί δεν υπάρχει θεσμική οντότητα, που να αναχαιτίζει έναν κακό Πρωθυπουργό.

          Κινήσεις κατώτερες των προβλημάτων. Όλοι αυτοί δεν έχουν καμία σχέση με το ελληνικό ζήτημα, με την ελληνική πραγματικότητα. Παρακολουθούμε να διαβάζουν από το βήμα της Βουλής σελίδες επί σελίδων τη στιγμή που η χώρα μας καταρρέει. Όταν βγαίνει κάτι από την ψυχή δε χρειάζεται να το διαβάζεις. Αν είσαι πατριώτης, το δηλώνεις με τις πράξεις σου. Αυτό δε γράφεται στα χαρτιά.
Ένα πολιτικό κόμμα που έχει κάνει τέτοια ζημιά στην Ελλάδα, ασχολείται μόνο με το ποιος θα καθίσει στην καρέκλα.

          Η Ελλάδα κινδυνεύει και το ΠΑΣΟΚ βρίσκεται εκτός τόπου και χρόνου. Τα κυβερνητικά τερτίπια όλο αυτό τον καιρό δεν προκαλούν μόνο αγανάκτηση αλλά και αίσθημα αηδίας, εμετικό σοκ, ακραίες αντιδράσεις από όλους εμάς που ζούμε το καθημερινό δράμα της επιβίωσης, που δανειζόμαστε - εμείς οι λειτουργοί της εκπαίδευσης, οι γενναίοι δάσκαλοι - από τους γονείς μας το εικοσάευρω, για να βάλουμε βενζίνη στο αυτοκίνητό μας και να πάμε στο σχολείο, για να μιλήσουμε στους μαθητές μας για αξίες και ιδανικά!

          Θα έπρεπε όλοι οι «αιρετοί» του ΠΑΣΟΚ, οι εκπαιδευτικοί, αυτοί που πράγματι έδωσαν τη ζωή τους στην τάξη, όσοι πολέμησαν για το καλό του κλάδου, αυτοί που όλα τα χρόνια ήταν στην πρώτη γραμμή και φώναζαν, να παραιτηθούν λόγω ευθιξίας, αν θέλουν να μας κοιτάζουν στα μάτια και αν θέλουν να κοιτάζουν στα μάτια τα παιδιά τους. 

          Μετά την πολιτική χρεοκοπία οδηγούμαστε πλέον με μαθηματική ακρίβεια και στην οικονομική χρεοκοπία. Και γι΄αυτό έχει αποκλειστικά την ευθύνη όλη η κοινοβουλευτική ομάδα του ΠΑΣΟΚ.

Έστω και την τελευταία στιγμή, αν το αντιληφθούν,
μπορεί η Ελλάδα να σωθεί!

ΠΡΕΠΕΙ  ΝΑ  ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΘΕΙ  Η  ΘΕΣΗ  ΤΗΣ  ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ,  ΝΑ  ΑΠΟΚΑΤΑΣΤAΘΕΙ  Η  ΕΘΝΙΚΗ  ΕΝΟΤΗΤΑ.




             ΤΟ Δ.Σ
                 της
Δ.Α.Κ.Ε./Π.Ε. Ιωαννίνων



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου