Πέμπτη 31 Οκτωβρίου 2013

Αίθριος και σήμερα ο καιρός

Αίθριος αναμένεται να είναι και σήμερα ο καιρός ενώ θα υπάρξει αραιή συννεφιά, κυρίως στη δυτική Ελλάδα, όπου θα υπάρχει και περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις, μέχρι 6 μποφόρ.

Πιο συγκεκριμένα, στην Αττική ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος, ενώ αναμένεται να σημειωθούν πρόσκαιρες νεφώσεις στα βόρεια. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 25 βαθμούς Κελσίου, ενώ στα βόρεια και ανατολικά θα είναι 2 με τρεις βαθμούς χαμηλότερη.

Αραιές νεφώσεις αναμένεται να σημειωθούν και στη Θεσσαλονίκη, όπου θα υπάρχει περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες. Η θερμοκρασία από 11 έως 23 βαθμούς Κελσίου. Παρόμοιο θα είναι το σκηνικό και σε Μακεδονία και Θράκη. Η θερμοκρασία θα κυμαίνεται από 7 έως 23 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία η ελάχιστη 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Αραιές νεφώσεις θα σημειωθούν και στα νησιά του Ιουνίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο. Η θερμοκρασία από 13 έως 25 βαθμούς, ενώ στα ηπειρωτικά κατά τόπους η ελάχιστη 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια και στην ανατολική Πελοπόννησο, ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος και θα υπάρξουν λίγες νεφώσεις στα ανατολικά. Η θερμοκρασία από 7 έως 25 βαθμούς Κελσίου.

Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός και στις Κυκλάδες και την Κρήτη, όπου θα υπάρξουν λίγες νεφώσεις το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ.
Η θερμοκρασία θα κυμαίνεται από 13 έως 21 βαθμούς Κελσίου, ενώ τοπικά στην Κρήτη θα φτάσει και τους 24 βαθμούς.

Αίθριος ο καιρός και στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 23 βαθμούς Κελσίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου