Παρασκευή 31 Αυγούστου 2012

Επιμορφωτικά σεμινάρια σχολικών συμβούλων Εκπαιδευτικής Περιφέρειας ΠΕ Ιωαννίνων.

  • Η Σχολική Σύμβουλος 5ης Εκπ/κής Περιφέρειας Π.Ε. Ιωαννίνων, Σακελλαροπούλου Ευδοξία, την Πέμπτη, 6 Σεπτεμβρίου 2012 και ώρα 09.00΄ έως 13.00΄, στην Αίθουσα Τελετών του 7ου Δημοτικού Σχολείου Ιωαννίνων θα πραγματοποιήσει Επιμορφωτικό Σεμινάριο με θέμα: «ΗΔιαφοροποιημένη Διδασκαλία ως παράγοντας Μαθησιακής Επιτυχίας»,το οποίο θα παρακολουθήσουν όλοι οι εκπαιδευτικοί των Σχολείων της 5ης Εκπαιδευτικής Περιφέρειας Π.Ε. Νομού Ιωαννίνων (εκτός των εκπαιδευτικών των Τμημάτων Ένταξης). Εισηγητής θα είναι ο Λέκτορας του Π.Τ.Δ.Ε. του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων κ. Ιωάννης Φύκαρης.
..................................................................................................
  • Η Σχολική Σύμβουλος 2ης Εκπ/κής Περιφέρειας Π.Ε. Ιωαννίνων, Δανιηλίδου Νταίζη, Θα πραγματοποιήσει τις παρακάτω Παιδαγωγικές Συναντήσεις-Βιωματικά εργαστήρια με θέμα: «Η κατανόηση,διαμόρφωση και λειτουργία της ομάδας των παιδιών στην τάξη: Βασικά στοιχεία και μεθοδολογία για την αξιοποίησή της από τους εκπαιδευτικούς» ως εξής: 
  • 1. Στις 4 Σεπτεμβρίου 2012, ημέρα Τρίτη και ώρα 09.30΄, στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Ανατολής και θα το παρακολουθήσουν όλοι οι εκπαιδευτικοί του σχολείου
  • 2. Στις 5 Σεπτεμβρίου 2012, ημέρα Τετάρτη και ώρα 09.30΄, στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Ανατολής και θα το παρακολουθήσουν όλοι οι εκπαιδευτικοί του σχολείου.
  • 3. Στις 6 Σεπτεμβρίου 2012, ημέρα Πέμπτη και ώρα 09.30΄, στο 3ο Δημοτικό Σχολείο Ανατολής και θα το παρακολουθήσουν όλοι οι εκπαιδευτικοί του σχολείου.
  • 4. Στις 7 Σεπτεμβρίου 2012, ημέρα Παρασκευή και ώρα 09.30΄, στο 6ο Δημοτικό Σχολείο Ιωαννίνων και θα το παρακολουθήσουν όλοι οι εκπαιδευτικοί του σχολείου.
  • 5. Στις 10 Σεπτεμβρίου 2012, ημέρα Δευτέρα και ώρα 09.30΄, στο 5ο Δημοτικό Σχολείο Ιωαννίνων και θα το παρακολουθήσουν όλοι οι εκπαιδευτικοί του σχολείου.
.................................................................................................
  • Η Σχολική Σύμβουλος 1ης Εκπ/κής Περιφέρειας Π.Ε. Ιωαννίνων, Μπενέκου Πολυξένη, θα πραγματοποιήσει σε συνεργασία με τη Σχολική Σύμβουλο Πληροφορικής κ. Ιωάννας Μπέλλου, τις παρακάτω Παιδαγωγικές Συναντήσεις-Βιωματικά εργαστήρια με θέμα: «Η διαχείριση της σχολικής τάξης μέσα από την ομαδοσυνεργατική προσέγγιση -Βιωματικό εργαστήριο» ως εξής: 
1. Στις 4 Σεπτεμβρίου 2012, ημέρα Τρίτη και ώρα 09.00΄, στο 27ο Δημοτικό Σχολείο Ιωαννίνων. Θα παρακολουθήσουν οι εκπαιδευτικοί των παρακάτω Δημοτικών Σχολείων:1ου Δ. Σχ. Ιωαννίνων, 9ου Δ. Σχ. Ιωαννίνων, Μπάφρας Αβγού, Πλατανούσας και Ελληνικού.
2.Στις 5 Σεπτεμβρίου 2012, ημέρα Τετάρτη και ώρα 09.00΄, στο 27ο Δημοτικό Σχολείο Ιωαννίνων. Θα παρακολουθήσουν οι εκπαιδευτικοί των παρακάτω Δημοτικών Σχολείων:13ου Δ. Σχ. Ιωαννίνων, Κατσικάς, Νέας Μουσιωτίτσας, Ποταμιάς Κουκλεσίου και Κρυφοβού. 
3. Στις 7 Σεπτεμβρίου 2012, ημέρα Παρασκευή και ώρα 09.00, στο 27ο Δημοτικό Σχολείο Ιωαννίνων. Θα παρακολουθήσουν οι εκπαιδευτικοί των παρακάτω Δημοτικών Σχολείων: 27ου Δ. Σχ. Ιωαννίνων, Πεδινής, Πραμάντων, Χριστών και Ματσουκίου.
...............................................................................................
  • Η Σχολική Σύμβουλος 3ης Εκπ/κής Περιφέρειας Π.Ε. Ιωαννίνων, Νταλαούτη Παρασκευή, θα πραγματοποιήσει τις παρακάτω επιμορφωτικές ημερίδες-εργαστήρια:  1.Ημερίδα-εργαστήριο με θέμα: «Aπό την επικοινωνιακή-κειμενοκεντρική προσέγγιση στην παιδαγωγική του κριτικού γραμματισμού (ή η διδασκαλία του γραπτού λόγου στο δημοτικό σχολείο σήμερα, Μέρος 1ο)» ως εξής: 
  • Την Τρίτη, 04/09/2012, στο 2oΠρότυπο Πειραματικό Δημοτικό σχολείο Ιωαννίνων και θα την παρακολουθήσουν οι εκπαιδευτικοί του 8ου Δημοτικού Σχολείου Ιωαννίνων και του 2ου Πρότυπου Πειραματικού Σχολείου Ιωαννίνων. 
  • Την Τετάρτη, 05/09/2012, στο 1ο Πρότυπο Πειραματικό Σχολείο Ιωαννίνων και θα την παρακολουθήσουν οι εκπαιδευτικοί του 12ου Δημοτικού Σχολείου Ιωαννίνων, του 1ου Πρότυπου Πειραματικού Σχολείου Ιωαννίνων και του Δημοτικού Σχολείου Αρσακείου Ιωαννίνων. 
 2. Ημερίδα- εργαστήριο με θέμα: «Προγραμματισμός εκπαιδευτικού έργου σε ένα πλαίσιο συνεργασίας» που θα πραγματοποιηθεί στο Δημοτικό σχολείο Λογγάδων, την Πέμπτη, 6 Σεπτεμβρίου 2012, και θα την παρακολουθήσουν όλοι οι εκπαιδευτικοί των δημοτικών σχολείων Λογγάδων, Κουτσελιού, Δροσοχωρίου , Κοντινών, Αρσακείου. 
 3.Ημερίδα-εργαστήριο με θέμα: «Σύγχρονες προσεγγίσεις σε ένα σχολείο μάθησης και δημιουργίας-Μέρος 1ο» που θα διεξαχθεί στο 2ο Πρότυπο Πειραματικό Δημοτικό Σχολείο Ιωαννίνων, την Παρασκευή, 7 Σεπτεμβρίου 2012 και θα την παρακολουθήσουν όλοι οι εκπαιδευτικοί των 1ου και 2ου Πρότυπων Πειραματικών Δημοτικών Σχολείων Ιωαννίνων. Οι ημερίδες-εργαστήρια θα αρχίζουν στις 8.15΄ και θα λήγουν στις 13.15΄.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου