Παρασκευή 23 Μαΐου 2014

Αυτοί είναι οι πέντε πρώτοι Δήμαρχοι Πανελλαδικά, με τα υψηλότερα ποσοστά εκλογής. Ο Γιάννης Σεντελές στην πρώτη πεντάδα

Με απίστευτα υψηλά ποσοστά εξελέγησαν κάποιοι δήμαρχοι, κατακτώντας το δημαρχιακό θώκο από την πρώτη Κυριακή και μάλιστα με μεγάλη άνεση. 

Πάντα μιλάμε για υποψηφίου Δημάρχους οι οποίοι είχαν αντίπαλες παρατάξεις να διεκδικούν την ψήφο των δημοτών τους. Τα ποσοστά τους έφτασαν μέχρι και το… 93,21% αφήνοντας έτσι τους αντιπάλους τους πολλές μονάδες… πίσω!

Μαζί τους στην πρώτη πεντάδα ο Δήμαρχος Βορείων Τζουμέρκων Γιάννης Σεντελές, ο οποίος κατέχοντας την τρίτη θέση μεταξύ της πρώτης πεντάδας των Δημάρχων, έχοντας συγκεντρώσει το εκπληκτικό ποσοστό του 87,7% των ψηφοφόρων κατά τις εκλογές της προηγούμενης Κυριακής, εξασφαλίζοντας έτσι την δεύτερη θητεία του για τον Καλλικρατικό δήμο των Βορείων Τζουμέρκων μετά την πρώτη θητεία του σαν δήμαρχος του Καποδιστριακού Δήμου Πραμάντων.

Παρακάτω σας παρουσιάζουμε τους πέντε πρώτους σε ποσοστά Δημάρχους της Ελληνικής επικράτειας και αντίστοιχα τα ποσοστά που έλαβε ο καθένας ...






Δήμος Ανατολικής Μάνης:
Ανδρεάκος Πέτρος με 93,21%












Δήμος Μυλοποτάμου:
Κόκκινος Δημήτριος με 92,18%











Δήμος Βορείων Τζουμέρκων:
Σεντελές Ιωάννης με 87,7%
















Δήμος Σιθωνίας:
Τζίτζιος Ιωάννης με 80,86%












Δήμος Μαλεβιζίου:
Μαμουλάκης Κωνσταντίνος με 79,78%

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου