Παρασκευή 23 Μαΐου 2014

ΔΗΜΟΣ ΙΩΑΝΝΙΤΩΝ - Ποιοι εκλέγονται, ποιοι περιμένουν

Τον δεύτερο γύρο των εκλογών θα πρέπει να αναμένουμε για να μάθουμε τη νέα σύνθεση του νέου δημοτικού συμβουλίου, ωστόσο κάποιοι γνωρίζουν από τώρα ότι θα βρίσκονται στα έδρανα, ανεξαρτήτως του αν νικητής των εκλογών είναι ο Νίκος Γκόντας ή ο Θωμάς Μπέγκας.
Με την ολοκλήρωση της καταμέτρησης των σταυρών των υποψηφίων, από την «Ανεξάρτητη Δημοτική Πρωτοπορία» του Νίκου Γκόντα σίγουρα εκλέγονται οι Βασίλης Χήτος, Βασίλης Κοσμάς, Γρηγόρης Γκίκας και Σπύρος Κωνσταντόπουλος από τα Γιάννενα, Στέφανος Μάντζιος και Βασίλης Χριστοφορίδης από την Ανατολή, Βασίλης Βλέτσας και Γιώργος Λισγάρας από την Παμβώτιδα και Λάμπρος Τζίμας από το Πέραμα.
Στην περίπτωση που η «Ανεξάρτητη Δημοτική Πρωτοπορία» είναι η επόμενη δημοτική αρχή, τον Νίκο Γκόντα και τους εννιά δημοτικούς συμβούλους που ήδη έχουν εξασφαλίσει την εκλογή τους, θα πλαισιώσουν οι Νίκος Τσόλης, Γιάννης Εμμανουηλίδης, Νίκος Μακόπουλος,  Νίκος Λαδόπουλος, Γιώργος Σουκουβέλος, Κώστας Αγγέλης, Γιάννης Πεδιαδιτάκης, Παναγιώτης Μάντης, Γιάννης Αργύρης, Νίκος Φάης, Ελένη Νάστου, Γιάννης Γιώτης, Οδυσσέας Τσαμπαλάς, Κώστας Μπόζιος και Βαγγέλης Σαϊνης από τα Γιάννενα, Μπάμπης Τσούρης από την Ανατολή, Ελένη Κίτσιου από το Νησί, ενώ μία έδρα θα κριθεί μεταξύ του Αχιλλέα Σίντου από το Μπιζάνι και του Γιάννη Ντέτσικα από τα Γιάννενα.
Από την παράταξη «Ενότητα Πολιτών – Νέα Γιάννενα – Κοινωνία Πολιτών» του Θωμά Μπέγκα, σίγουροι θεωρούνται οι Νίκος Γκόλας, Θανάσης Μανταλόβας, Παντελής Κολόκας και Φίλιππας Τσουμάνης από τα Γιάννενα, Ηλίας Αρλέτος και Δημήτρης Κατηρτσίδης από την Ανατολή, Γιώργος Βίνης και Ειρήνη Βαρτζιώτη από την Παμβώτιδα, Δημήτρης Νάστος από το Μπιζάνι και Κώστας Γκόγκος από το Πέραμα.
Αν η παράταξη Μπέγκα επικρατήσει στον δεύτερο γύρο, εκλέγονται επίσης οι Βούλα Τσίλη, Λευτέρης Δοβανάς, Θωμάς Γιωτίτσας, Βάσω Μέγα, Βασίλης Τσαμπαλάς, Γιάννης Λιόντος, Ελένη Βασιλείου, Γιώργος Παπαδιώτης, Μπάμπης Μπρέχας, Νίκος Σαρακατσάνος,  Αλέκα Βακαλοπούλου, Ντίνα Μπακόλα, Γωγώ Γιώτη και Βασίλης Καλούδης από τα Γιάννενα, Μάκης Χρυσοστόμου από την Ανατολή και Κώστας Γκέκας από το Νησί.
Από την παράταξη «Γιάννενα. Πολίτες για την Ανατροπή» του Λάζαρου Νάτση εκτός από τον ίδιο εκλέγεται σίγουρα ο Γιάννης Στέφος και η άλλη έδρα θα παιχτεί ανάμεσα στη Μερόπη Τζούφη από τη Δ.Ε. Ιωαννίνων και τον Βαγγέλη Καραμπίνα από την Δ.Ε. Μπιζανίου.
Από την παράταξη «Γιάννενα Τώρα» εκλέγεται ο επικεφαλής Άρης Μπαρτζώκας και ο Κώστας Κυριαζής, ενώ τέλος από την Λαϊκή Συσπείρωση και τη ΔΡΑΣΥ εκλέγονται οι επικεφαλής τους Τάκης Τασιούλας και Στέφανος Σκοπούλης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου