Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 2011

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΙΡΕΤΩΝ ΠΥΣΠΕ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ

ΜΠΟΥΚΟΜΑΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ           ΙΩΑΝΝΙΝΑ 10-9-2011
ΤΣΙΓΓΡΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
ΑΙΡΕΤΟΙ ΠΥΣΠΕ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Συναδέλφισσες, -οι
Σας ενημερώνουμε ότι παρ’ όλη την προσπάθεια που κάναμε υπερβάλλοντας των δυνάμεών μας έτσι ώστε να μπορέσετε να τοποθετηθείτε εγκαίρως στα σχολεία σας, δεν καταφέραμε να ολοκληρωθεί η διαδικασία και αυτό γιατί διαπιστώσαμε  λάθη και παραλήψεις  στη μοριοδότησή σας (ξεκινήσαμε  από Παρασκευή για την τοποθέτηση των δασκάλων στις 17.00 έως ξημερώματα Σαββάτου  στις 04.00 και από Σάββατο 09.00 έως 18.00 ώρα που αποφασίσαμε να αποχωρήσουμε).
Πιστεύουμε ότι αυτό οφείλεται  στην παρατεταμένη καθυστέρηση της ανακοίνωσης των αποσπάσεων (31-8-2011) από το Υπουργείο,  γεγονός που είχε ως συνέπεια τον περιορισμένο χρόνο που δόθηκε στους λιγοστούς πλέον εκπαιδευτικούς που υπηρετούν στη Δ/νση και στα γραφεία, να αποτιμήσουν τα μόρια του κάθε εκπαιδευτικού.
Θα πρέπει να αναφέρουμε επίσης ότι ο νέος τρόπος μοριοδότησης, που όπως διαπιστώσαμε δημιουργεί και πολλές αδικίες, απαιτεί αρκετό χρόνο για να ολοκληρωθεί η διαδικασία σωστά, πράγμα που μάλλον κάποιοι αγνοούν.
Σας ενημερώνουμε επίσης ότι είναι πολύ πιθανόν οι τοποθετήσεις να ολοκληρωθούν από τα υπόλοιπα μέλη του Συμβουλίου. Αν αυτό πραγματοποιηθεί θα σας ενημερώσουμε σχετικά.

                                                            Οι Αιρετοί του ΠΥΣΠΕ  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου