Τετάρτη 3 Αυγούστου 2016

Χοληστερίνη και κόκκινο κρέας: Τι ισχύει στην πραγματικότητα

Αν αγαπάτε το κόκκινο κρέας, αλλά έχετε αυξημένα επίπεδα χοληστερόλης, θα χρειαστεί να κάνετε κάποιες αλλαγές στις καθημερινές διατροφικές σας συνήθειες.

Αν έχετε χοληστερίνη δεν χρειάζεται να κόψετε το κόκκινο κρέας εντελώς, αλλά θα πρέπει να το περιορίσετε και να επιλέγετε άπαχα κομμάτια.
Διαβάστε περισσότερα στο Iatropedia.gr.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου