Τρίτη 31 Μαρτίου 2015

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ: Τη Μ.Eβδομάδα οι αποφάσεις για Περιφερειακούς, Πανελλαδικές κλπ

Μέσα στη Mεγάλη Εβδομάδα θα δημοσιοποιηθούν οι νέοι Περιφερειακοί Διευθυντές και οι αλλαγές στο σύστημα των Πανελλαδικών Εξετάσεων καθώς και στη διαδικασία επιλογής των Διευθυντών Σχολείων , ανακοινώθηκε από το Γραφείο Τύπου του υπουργείου Παιδείας.

Το Γραφείο Τύπου σχετικά με δημοσιεύματα στον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο ότι υπάρχουν διαφωνίες μεταξύ του υπουργού Παιδείας Αριστείδη Μπαλτά και του Αναπληρωτή Τάσου Κουράκη, για τα επίκαιρα θέματα των Πανελλαδικών Εξετάσεων και του τρόπου επιλογής Περιφερειακών Διευθυντών Εκπαίδευσης και Διευθυντών Σχολείων, ανακοίνωσε ότι « αμφότεροι οι υπουργοί δηλώνουν κατηγορηματικά ότι υπάρχει απόλυτη συνεργασία στα εν λόγω θέματα μεταξύ των επιτελείων τους. Ο κοινός σκοπός τους είναι ένας: η εύρεση της βέλτιστης λύσης προς όφελος των μαθητών, των εκπαιδευτικών και εν γένει της εκπαίδευσης».
Το Γραφείο Τύπου του υπουργείου Παιδείας επισημαίνει επίσης πως «οτιδήποτε άλλο λέγεται ή γράφεται συνιστούν μυθεύματα που ουδεμία σχέση έχουν με την πραγματικότητα». Άλλωστε ,τονίζεται στην ανακοίνωση, με τη δημοσιοποίηση των τελικών αποφάσεων την ερχόμενη εβδομάδα, όλοι οι ισχυρισμοί θα αποδειχθούν ανυπόστατοι .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου