Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου 2014

Σχεδόν καθολική η συμμετοχή των Διευθυντών στην αξιολόγηση

Σχεδόν καθολική ήταν η συμμετοχή των Διευθυντών στην πρώτη φάση της αξιολόγησης με την κατάθεση το portfolio (σ.σ.η προθεσμία έληξε προχθές 3 Δεκεμβρίου).

Την απάντηση αυτή έδωσε στο esos ανώτατη πηγή του υπουργείου Παιδείας που έχει άμεση σχέση με την αξιολόγηση, αποφεύοντας ωστόσο να δώσει έστω και κατά προσέγγιση ποσοστά συμμετοχής.
esos: Οταν λέτε σχεδόν καθολική τι εννοείτε; Μπορείτε να μας δώσετε συγκεκριμένους αριθμούς;
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ: Σήμερα δεν υπάρχουν ακριβή στοιχεία, αλλά η γενική διαπίστωση είναι αυτή που σας προανέφερα.
esos: Θα δοθεί και άλλη παράταση;
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ: Εάν οι Περιφερειακοί Διευθυντές εκτιμήσουν ότι κάποιος αξιολογούμενος αιτιολογημένα δεν πρόλαβε, γι αυτούς μπορεί να ανοίξει το σύστημα για να καταθέσουν το το portfolio.
Σημειώνεται ότι οι αξιολογούμενοι ήταν περίπου 12.500.
Σύμφωνα με πληροφορίες του esos το υπουργείο Παιδείας για τους Διευθυντές σχολικών μονάδων που δεν κατέθεσαν το portfolio για την αξιολόγησή τους , εξετάζει:
ΠΡΩΤΟΝ: Να αποκλεισθούν από τις υπόλοιπες διαδικασίες αξιολόγησης, να είναι δηλαδή υποψήφιοι στις επόμενες κρίσεις στελεχών εκπαίδευσης, οι οποίες εκτιμάται ότι θα γίνουν λίγο πριν το καλοκαίρι, ή
ΔΕΥΤΕΡΟΝ: Να προχωρήσει κανονικά η αξιολόγησή τους κουβαλώντας μαζί τον χαρακτηρισμό “Ανεπαρκής” διότι δεν κατέθεσε το portfolio .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου