Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου 2014

Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για 30 θέσεις Υποδιευθυντών Δημοσίων Ι.Ε.Κ.

Η ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ της Γ.Γ.Δ.Β.Μ. & Ν.Γ. καλεί εκπαιδευτικούς της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης με τετραετή (4) τουλάχιστον εκπαιδευτική υπηρεσία, η οποία θα αποδεικνύεται από πρόσφατο αναλυτικό πιστοποιητικό υπηρεσιακής κατάστασης (ημερομηνία έκδοσης έως και 30 ημέρες πριν από την ημερομηνία υποβολής της αίτησης υποψηφιότητας), να υποβάλλουν αίτηση για την πλήρωση με επιλογή τριάντα (30) θέσεων Υποδιευθυντών στα ακόλουθα Δημόσια Ι.Ε.Κ.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν αίτηση για κατάταξη στον πίνακα μίας (1) μόνο περιφέρειας και με σειρά προτίμησης μέχρι τρία (3) Δ.Ι.Ε.Κ.
ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΕΣ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
Οι υποψήφιοι για τις θέσεις Υποδιευθυντών Δ.Ι.Ε.Κ. θα πρέπει να είναι εν ενεργεία εκπαιδευτικοί του Υπουργείου Παιδείας & Θρησκευμάτων, Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, με τέσσερα (4) χρόνια εκπαιδευτική υπηρεσία. Δεν επιλέγεται ως Υποδιευθυντής Δ.Ι.Ε.Κ. εκπαιδευτικός ή υπάλληλος ο οποίος έχει καταδικαστεί τελεσίδικα για πειθαρχικό παράπτωμα από αυτά που ορίζονται στο άρθρο 109 του Υπαλληλικού Κώδικα (ν. 3528/2007, Φ.Ε.Κ. 26 Α' όπως τροποποιήθηκε και ισχύει με το Ν. 4057/2012, Φ.Ε.Κ. 54 Α') ή για τον οποίο συντρέχουν τα κωλύματα διορισμού της παραγράφου 1 του άρθρου 8 του ίδιου Κώδικα. Αιτήσεις από 18 Δεκεμβρίου 2014 έως και 12 Ιανουαρίου 2015. ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου