Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου 2014

Ο Φίλιππας Τσουμάνης,έβγαλε την δημοτική αρχή από τα δύσκολα! Τοποθέτησε ένα κανονικό δέντρο στη κεντρική πλατεία των Ιωαννίνων!

Ο Φίλιππας Τσουμάνης,είναι τελικά ο άνθρωπος που έβγαλε την δημοτική αρχή,από την δύσκολη θέση,μετά τις έντονες αντιδράσεις των συμπολιτών μας,για το ποιο.... εναλλακτικό χριστουγεννιάτικο δέντρο που είχε ποτέ στηθεί ποτέ σε πλατεία!!!Πριν από λίγη ώρα,ο πρόεδρος του ΟΚΠΑΠΑ,μαζί με συνεργεία του Δήμου,έστησαν στην κεντρική πλατεία της πόλης,ένα Χριστουγεννιάτικο δέντρο,που θα χρησιμοποιηθεί και στην αυριανή φιλανθρωπική εκδήλωση του ΟΚΠΑΠΑ.Ο Φίλιππας Τσουμάνης,δέχονταν τα συγχαρητήρια όλων των περαστικών,για την τοποθέτηση του δέντρου.Να αναφέρουμε πως αύριο από τις 10 το πρωί ως αργά το βράδυ, στην Κεντρική Πλατεία των Ιωαννίνων ο...
Ο.Κ.Π.Α.Π.Α. διοργανώνει εκδήλωση για τη στήριξη του Δημοτικού Καταστήματος Αλληλεγγύης.Η «Ημέρα αγάπης και προσφοράς», είναι μια εκδήλωση που πραγματοποιεί κάθε χρόνο πριν τις γιορτές ο Οργανισμός Κοινωνικής Προστασίας Αλληλεγγύης και Προσχολικής Αγωγής του Δήμου Ιωαννιτών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου