Τρίτη 16 Δεκεμβρίου 2014

ΓΙΑΝΝΕΝΑ: Συλλαλητήριο κατά της διαθεσιμότητας αύριο (12 μ.)

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας και συλλαλητήριο θα πραγματοποιήσει αύριο το μεσημέρι στις 12 έξω από την Περιφέρεια Ηπείρου η ΑΔΕΔΥ Ιωαννίνων, με αφορμή την ημέρα Πανελλαδικής
δράσης για την υπεράσπιση των απολυμένων υπαλλήλων καθώς και των δομών και υπηρεσιών του Δημοσίου που συρρικνώθηκαν ή καταργήθηκαν.
Παράλληλα, έχει κηρυχθεί και στάση εργασίας κατά τη διάρκεια του ωραρίου για τους υπαλλήλους των Νομών που θα πραγματοποιηθούν οι δράσεις.
«Το τελευταίο διάστημα η Κυβέρνηση επισπεύδει τις διαδικασίες που οδηγούν σε απολύσεις χιλιάδων συναδέλφων μας που βρίσκονται μέχρι τώρα σε καθεστώς διαθεσιμότητας» είπε σήμερα ο Πρόεδρος της ΑΔΕΔΥ Ιωαννίνων κ. Χρήστος Γρίβας.
Παράλληλα, κάλεσε όλους τους δημοσίους υπαλλήλους να πάρουν μέρος στις αυριανές κινητοποιήσεις, διεκδικώντας  την αποτροπή των απολύσεων και την επαναπρόσληψη όλων των απολυμένων Δημοσίων Υπαλλήλων, την κατάργηση του νόμου της διαθεσιμότητας, τη μόνιμη και σταθερή εργασία για όλους με πλήρη εργασιακά και ασφαλιστικά δικαιώματα, την επαναλειτουργία όλων των δομών και υπηρεσιών που καταργήθηκαν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου