Σάββατο 17 Μαΐου 2014

Αποτελέσματα εκλογών: Πότε θα μάθουμε τους μεγάλους νικητές

Η μετάδοση των αποτελεσμάτων θα γίνει με μεγάλη ταχύτητα, αλλά τα πρώτα ασφαλή αποτελέσματα θα ανακοινωθούν λίγο αργότερα από ότι στις εκλογές του 2010.

O υπουργός Εσωτερικών Γιάννης Μιχελάκης δήλωσε πως έγινε σήμερα η τελική δοκιμή για τη συγκέντρωση και μετάδοση των εκλογικών αποτελεσμάτων. Σύμφωνα με τον κ. Μιχελάκη, «διαπιστώθηκε ότι τα πάντα λειτουργούν άψογα. Η μετάδοση των αποτελεσμάτων θα γίνει με μεγάλη ταχύτητα και απόλυτη αξιοπιστία». Ο υπουργός συμπλήρωσε πως το υπουργείο Εσωτερικών είναι πανέτοιμο για την άρτια και ομαλή διεξαγωγή των Δημοτικών και Περιφερειακών εκλογών, αλλά και των εκλογών του Β' γύρου αλλά και των Ευρωεκλογών στις 25 Μαΐου.
Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις, τα πρώτα ασφαλή αποτελέσματα σε μεγάλους Δήμους και Περιφέρειες, θα μπορούν να εξαχθούν λίγο αργότερα από ότι κατά τις εκλογές του 2010, περίπου στις 23:00, καθώς ο αριθμός των συνδιασμών αλλά και των υποψηφίων έχει πολλαπλασιαστεί, ενώ αντίστοιχα ο αριθμός των εκλογικών κέντρων έχει μειωθεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

Αυξημένος κατά πολύ, σε σύγκριση με προηγούμενες εκλογικές αναμετρήσεις, είναι ο αριθμός των ανεξάρτητων υποψηφίων στις επερχόμενες δημοτικές και περιφερειακές εκλογές 2014, όπως τόνισαν ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Singular Logic Μιχάλης Καριώτογλου και ο διευθυντής έργου εκλογών στην ίδια εταιρεία Α. Δρυμιώτης, παρουσιάζοντας το σύστημα συγκέντρωσης και μετάδοσης των εκλογικών αποτελεσμάτων.
Εξακόσιοι είκοσι έξι συνδυασμοί από τους συνολικά 1.441 που παίρνουν μέρος στις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές είναι κοινοί με το 2010.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου