Τρίτη 4 Μαρτίου 2014

Το υπουργείο Παιδείας για τις δικαστικές αποφάσεις που αφορούν στη διαθεσιμότητα εκπαιδευτικών

Α.Με την κοινοποίηση των   απορριπτικών Αποφάσεων των Διοικητικών Εφετείων της χώρας, στις οποίες συμπεριλαμβάνεται και χωρισμός δικογράφου ως προς κάποιους εκπαιδευτικούς, οι εκδοθείσες προσωρινές διαταγές δυνάμει των οποίων η διοίκηση υποχρεώθηκε να τους υποδεχθεί στην υπηρεσία (αρθρ. 52, παρ. 5, 2ο εδάφιο του Π.Δ. 18/1989, όπως ισχύει), χάνουν την ισχύ τους. Για το λόγο αυτό και για λόγους χρηστής διοίκησης οι ανωτέρω απορριπτικές Αποφάσεις θα ισχύουν για όλους από την ημερομηνία που περιήλθαν αυτές στις Διευθύνσεις Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και μέχρι τυχόν έκδοσης νεωτέρας προσωρινής διαταγής.
Β.Για τις περιπτώσεις που ήδη σας έχουν αποσταλεί οι σχετικές απορριπτικές δικαστικές αποφάσεις και εκτελέστηκαν μόνο για τον πρώτο, εκ των εναγόντων, να εκτελεστούν (σύμφωνα με τα ανωτέρω) και για τους υπόλοιπους.
Τα παραπάνω αναφέρει έγγραφο του υπουργείου  Παιδείας, σχετικά με την εφαρμογή των απορριπτικών αποφάσεων των Διοικητικών Εφετείων της χώρας σύμφωνα με τις οποίες γίνεται χωρισμός του δικογράφου ως προς τους λοιπούς, μη ομόδικους αιτούντες, με την κατάθεση νομοτύπως αυτοτελούς, ιδιαίτερου δικογράφου, μέσα σε προθεσμία τριάντα (30) ημερών από την κοινοποίηση σ΄ αυτούς της Απόφασης επί αιτήσεων αναστολών Εκπαιδευτικών που τέθηκαν σε διαθεσιμότητα κατά των αριθμ. 106520/Δ2/31-7-2013 και 162306/Δ2/30-10-2013 Διαπιστωτικών Πράξεων του Υ.ΠΑΙ.Θ., και οι οποίοι μετά από έκδοση Προσωρινής Διαταγής τοποθετήθηκαν στα σχολεία τους,

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου