Παρασκευή 21 Μαρτίου 2014

Χωρίς αίτηση μέσω taxisnet το επίδομα από το πλεόνασμα

Ειδική εφαρμογή θα δημιουργηθεί στο taxisnet για το εφάπαξ επίδομα που δικαιούνται περίπου 940.000 άτομα βάσει των ανακοινώσεων της κυβέρνησης

Οι δικαιούχοι που θα λάβουν περίπου 500 ευρώ έκαστος δεν χρειάζεται καν να υποβάλουν αίτηση, τα χρήματα θα πιστωθούν απευθείας στους δικαιούχους.

Όσοι ενδιαφέρονται δεν θα έχουν παρά να μπουν στο taxisnet στην ειδική εφαρμογή που θα ανοίξει στα τέλη του μήνα ή στις αρχές του επόμενου με τον κωδικό τους και να ενημερωθούν για το εάν δικαιούνται το επίδομα ή όχι.

Βέβαια τα κριτήρια δεν αναμένεται να ανακοινωθούν πριν τα τέλη της ερχόμενης εβδομάδας έτσι μάλλον η διαδικασία πάει για τον Απρίλιο.

Ακόμη και για όσους δεν μπουν σε καμία διαδικασία τα χρήματα που δικαιούνται θα πιστωθούν στους λογαριασμούς τους, αφού δεν γίνεται αίτηση και τα πρόσωπα που δικαιούνται το επίδομα θα εντοπιστούν υπηρεσιακά.

Οι δικαιούχοι, θα μπορούν την επόμενη ημέρα από την πίστωση που πιθανότατα θα γίνει από 5 έως 9 Μαΐου να επισκεφτούν την τράπεζά τους και να λάβουν το βοήθημα.

Όσοι ακόμη δεν έχουν δώσει αριθμό λογαριασμού θα μπορούν να μπαίνουν στην ειδική εφαρμογή του taxisnet και να τον συμπληρώνουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου