Σάββατο 1 Φεβρουαρίου 2014

Διευκρινίσεις για την υποβολή αιτήσεων μονίμου διορισμού εκπαιδευτικών κλάδων ΠΕ70-Δασκάλων και ΠΕ60-Νηπιαγωγών-Παράταση προθεσμίας υποβολής αιτήσεων

Με εγκύκλιο που εξέδωσε σήμερα το υπουργείο Παιδείας (Δείτε εδώ την εγκύκλιο), δίνει τις ακόλουθες διευκρινίσεις-οδηγίες:
1)) Η περιοχή διορισμού «Β΄ Ανατολικής Αττικής» δεν περιλαμβάνεται στις περιοχές
διορισμού εκπ/κών κλάδου ΠΕ70-Δασκάλων και ΠΕ60-Νηπιαγωγών, όπως ανακοινώθηκε εκ παραδρομής στο Παράρτημα ΙΙ της ανωτέρω σχετικής εγκυκλίου, και ως εκ τούτου οι υποψήφιοι για διορισμό εκπαιδευτικοί δεν μπορούν να το περιλαμβάνουν στις προτιμήσεις τους.
Σημειώνεται ότι αιτήσεις εκπ/κών των εν λόγω κλάδων που έχουν ήδη καταχωριστεί στο πληροφοριακό σύστημα του Υπουργείου Παιδείας, θεωρούνται έγκυρες ως προς τις λοιπές προτιμήσεις, χωρίς να απαιτείται οποιαδήποτε άλλη ενέργεια από πλευράς των εκπαιδευτικών.
Σε περίπτωση που οι εκπ/κοί επιθυμούν να τροποποιήσουν τις περιοχές προτίμησης ή να αλλάξουν την αύξουσα σειρά επιλογής αυτών, οφείλουν να υποβάλουν νέα αίτηση μέχρι τη λήξη της σχετικής προθεσμίας (βλ. παρ.3 του παρόντος).
2)) Λόγω των έκτακτων συνθηκών που επικρατούν στην περιοχή της Κεφαλονιάς και οι οποίες καθιστούν αδύνατη την εμφάνιση των ενδιαφερομένων στην οικεία Δ/νση Α/θμιας Εκπ/σης, προκειμένου να ολοκληρωθεί η διαδικασία ηλεκτρονικής καταχώρισης των αιτήσεων μόνιμου διορισμού, κατ’ εξαίρεση παρέχεται η δυνατότητα στους ενδιαφερόμενους, που διαμένουν στην εν λόγω περιοχή, να αποστέλλουν, μέχρι το πέρας της σχετικής προθεσμίας (βλ. παρ.3 του παρόντος), με τηλεομοιοτυπία (fax) στην Κεντρική Υπηρεσία του Υπουργείου το έντυπο της Αίτησης/Δήλωσης (όπως περιέχεται στο Παράρτημα Ι των ανωτέρω εγκυκλίων) συμπληρωμένο με τα στοιχεία και τις περιοχές προτίμησής τους, κατά σειρά προτεραιότητας, και υπογεγραμμένο από τους ίδιους, συνοδευόμενο με τα κατά περίπτωση απαραίτητα δικαιολογητικά.
Τα εν λόγω έγγραφα θα αποστέλλονται από τους ενδιαφερόμενους απευθείας στην
Υπηρεσία μας [Τμήμα Α΄ της Δ/νσης Προσωπικού Α/θμιας Εκπαίδευσης (fax: 210 344.2582)] συνοδευόμενα υποχρεωτικά από υπεύθυνη Δήλωση του ν. 1599/86, στην οποία θα δηλώνουν ότι είναι κάτοικοι Κεφαλονιάς.
3)) Προκειμένου να ολοκληρωθούν ομαλά οι διαδικασίες υποβολής και καταχώρισης
αιτήσεων μονίμου διορισμού σχολ. έτους 2013-2014, παρατείνεται η προθεσμία μέχρι και τη Δευτέρα 03-02-2014

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου