Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2012

Προκήρυξη του 22ου Εισαγωγικού Διαγωνισμού της Εθνικής Σχολής Δημόσιας Διοίκησης και Αυτοδιοίκησης (Ε.Σ.Δ.Δ.Α.) - Αιτήσεις από 24/2 έως 14/3

Η Κεντρική Επιτροπή Εξετάσεων (Κ.Ε.Ε.) προκηρύσσει τη διενέργεια του 22ου Εισαγωγικού Διαγωνισμού για την Εθνική Σχολή Δημόσιας Διοίκησης & Αυτοδιοίκησης (Ε.Σ.Δ.Δ.Α.).
Ο συνολικός αριθμός εισακτέων στην Ε.Σ.Δ.Δ.Α. για την 22η εκπαιδευτική σειρά ορίζεται στους ογδόντα (80), για το Τμήμα Διοίκησης και Οικονομικής Διαχείρισης.

Στο διαγωνισμό μπορούν να λάβουν μέρος ιδιώτες και υπάλληλοι δημοσίων υπηρεσιών, Ν.Π.Δ.Δ. και Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης πρώτου και δεύτερου βαθμού.
Οι υποψήφιοι πρέπει να είναι κάτοχοι πτυχίου ανώτατου εκπαιδευτικού ιδρύματος (πανεπιστημιακού ή τεχνολογικού τομέα) της ημεδαπής ή ισότιμου πτυχίου της αλλοδαπής, (η ισοτιμία αποδεικνύεται από βεβαίωση του Διεπιστημονικού Οργανισμού Αναγνώρισης Τίτλων Ακαδημαϊκών και Πληροφόρησης, (Δ.Ο.Α.Τ.Α.Π.)).

Ο υποψήφιος καταχωρεί ηλεκτρονικά στην ιστοσελίδα
http://www.ekdd.grστο σύνδεσμο Εισαγωγικός Διαγωνισμός την αίτηση συμμετοχής στο διαγωνισμό και εν συνεχεία υποβάλλει ή ταχυδρομεί επί αποδείξει στο Τμήμα Διοικητικής και Εκπαιδευτικής Υποστήριξης της Ε.Σ.Δ.Δ.Α., (Πειραιώς 211 και Θράκης 2 Τ.Κ. 177 78, Ταύρος, γραφείο 510), την εκτυπωμένη και υπογεγραμμένη αίτηση συμμετοχής στο διαγωνισμό εντός αποκλειστικής προθεσμίας που ορίζεται από την Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2012 έως και την Τετάρτη 14 Μαρτίου 2012.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου