Πέμπτη 25 Ιουνίου 2015

Ένα ελληνικό νησί στους 7 κρυμμένους τροπικούς θησαυρούς του κόσμου!

Κουραστήκατε να κάνετε διακοπές στις πιο γνωστές παραλίες, τις οποίες προτιμά η πλειοψηφία των τουριστών; Οι έμπειροι ταξιδιώτες επιλέγουν συχνά τις λιγότερο γνωστές παραλίες, που προσφέρουν ηρεμία και συγκλονιστική ομορφιά συγχρόνως.
Το ibnlive.com δημοσιεύει τη λίστα με τις 7 λιγότερο εξερευνημένες παραλίες που όμως προσφέρουν μοναδική ομορφιά και μπορούν να κάνουν αξέχαστες τις διακοπές σας. Ένα ελληνικό νησί των Κυκλάδων βρίσκεται στην 7η θέση. Διαβάστε αναλυτικά τη λίστα με τους 7 τροπικούς θησαυρούς:
1. Παραλία Hvar – Κροατία Τα νησιά του Hvar προσφέρουν μια μίξη γνωστών αλλά και απομονωμένων παραλιών, που μπορούν να ικανοποιήσουν όλα τα γούστα. Η φυσική ομορφιά των παραλιών έχουν κάνει τις περισσότερες παραλίες πόλο έλξης για τους τουρίστες.
2. Riviera Nayarit – Μεξικό Είναι ένας χαμένος παράδεισος. Συνδυάζει καταπληκτικές παραλίες, με πεντακάθαρα νερά με δραστηριότητες που θα σας χαλαρώσουν.
3. Παραλία Coogee – Αυστραλία Είναι από τις πιο εντυπωσιακές παραλίες που θα αντικρίσετε στον κόσμο.
4. Salema – Πορτογαλία Αν σκοπεύετε να μην κάνετε τίποτα στις διακοπές σας, τότε αυτό είναι το μέρος που πρέπει να επισκεφτείτε. Είναι απολύτως απομονωμένη και παράδεισος για τα ρομαντικά ζευγαράκια.
5. Half Moon Caye – Μπελίζ Μπορεί να μην είναι η λιγότερο εξερευνημένη παραλία, αλλά είναι το ιδανικό μέρος για όσους επιλέγουν την ησυχία. Μια βουτιά στα τυρκουάζ νερά της θα σας αφήσει «με ανοιχτό το στόμα», τόσο εντυπωσιακά είναι! Μια βόλτα στις αμμουδερές παραλίες σίγουρα συμβάλει στο να καταστήσει τις διακοπές σας μοναδικές.
6. Phu Quoc – Βιετνάμ Μπορούμε να την περιγράψουμε ως «τροπική ευτυχία». Σιγά σιγά αποκτά την φήμη που της αξίζει, με ολοένα και περισσότερους τουρίστες να την προτιμούν από όλο τον κόσμο. Οι παραλίες με τη λευκή άμμο και τα καταγάλανα νερά είναι το μόνο που αποζητά ο επισκέπτης.
7. Ίος Μπορείτε να διασκεδάσετε όπως στην Ίμπιζα, αλλά χωρίς τις υπερβολικές τιμές και τα πλήθη που συρρέουν κάθε χρόνο στην Ίμπιζα. Διασκέδαση λοιπόν αλλά και ηρεμία καθώς μπορείτε να επιλέξετε να απολαύσετε τις απομακρυσμένες παραλίες του νησιού αντί για τα beach bar που συγκεντρώνουν την νεολαία. Η Ίος σας προσφέρει μια ποικιλία παραλιών για να επιλέξετε την ιδανική για εσάς! Αφεθείτε στην ελληνική μαγεία, θα σας συνεπάρει σίγουρα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου