Παρασκευή 3 Απριλίου 2015

Αιτήσεις για την πρόσληψη εκπαιδευτικών από 14 έως 16 Απριλίου για την Πρόσθετη Διδακτική Στήριξη στα ΕΠΑ.Λ.

Στο πλαίσιο προετοιμασίας υλοποίησης του προγράμματος της Πρόσθετης Διδακτικής Στήριξης στα ΕΠΑ.Λ. η οποία αποτελεί άξονα της Αντισταθμιστικής Εκπαίδευσης-Αγωγής, σύμφωνα με την ΚΥΑ 1939/1-4-2015 και αναμένεται να δημοσιευθεί σε ΦΕΚ, το υπουργείο Παιδείας καλεί :

Όλες τις Διευθύνσεις Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (Δ.Δ.Ε.) από την Τρίτη 14 έως και Πέμπτη 16 Απριλίου 2015 και μέχρι τις 13:00 μ.μ., να δεχθούν αιτήσεις ενδιαφερομένων οι οποίοι επιθυμούν να εργασθούν στο πρόγραμμα της Πρόσθετης Διδακτικής Στήριξης στα ΕΠΑ.Λ. και βρίσκονται ήδη εγγεγραμμένοι στους Ενιαίους Πίνακες Προσωρινών Αναπληρωτών Γενικής Παιδείας έτους 2014-2015.
Σύμφωνα με την αριθμ. 1939/1-4-2014 ΚΥΑ, οι ενδιαφερόμενοι είναι δυνατόν να υποβάλουν αίτηση σε μία (1) Δ.Δ.Ε της επιλογής τους για όλα τα Σχολικά Κέντρα Πρόσθετης Διδακτικής Στήριξης (Σ.Κ.Π.Δ.Σ).
Επισημαίνεται ότι οι υποψήφιοι οι οποίοι τυχόν υπερβούν το όριο των αιτήσεων, θα τεθούν εκτός προγράμματος. Η σειρά πρόσληψης των υποψηφίων διδασκόντων για την Πρόσθετη Διδακτική Στήριξη στα ΕΠΑ.Λ., θα καθορίζεται από την σειρά κατάταξης τους στους οικείους ενιαίους πίνακες.
Κατά τη διάρκεια υποβολής των αιτήσεων των ενδιαφερομένων, συμπληρώνεται στο πεδίο «Αρ. Πρωτοκόλλου Αίτησης» , ο αντίστοιχος αριθμός αίτησης του υποψηφίου διδάσκοντα.
Με τη λήξη της προθεσμίας υποβολής των αιτήσεων, η κάθε Δ.Δ.Ε. είναι υποχρεωμένη να αναρτήσει τους πίνακες με τις αιτήσεις και τους επιλεγέντες διδάσκοντες σε εμφανές σημείο, έως την Παρασκευή 17 Απριλίου 2015.
Σε όσες Δ.Δ.Ε. δεν υποβληθούν αιτήσεις υποψηφίων κάποιας ειδικότητας, από τις αναφερόμενες στην Υ.Α. της Π.Δ.Σ. τότε ο Δ/ντής της οικείας Δ.Δ.Ε δύναται να κάνει χρήση της κείμενης νομοθεσίας αναφορικά με τις δεύτερες αναθέσεις, αρκεί οι ώρες να μην υπερβαίνουν το συγκεκριμένο όριο των οκτώ (8) ωρών, με σκοπό τη λειτουργία των δηλωθέντων τμημάτων της Πρόσθετης Διδακτικής Στήριξης.
Το πρόγραμμα της Πρόσθετης Διδακτικής Στήριξης στα ΕΠΑ.Λ. υλοποιείται στο πλαίσιο της Πράξης «Οργάνωση και Λειτουργία Κέντρων Πρόσθετης Διδακτικής Στήριξης στα Επαγγελματικά Λύκεια» στον Άξονα Προτεραιότητας 1 του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση» που συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο (ΕΚΤ) και από εθνικούς πόρους (ΕΣΠΑ 2007-2013) (αρ.πρωτ. απόφασης ένταξης: 25053/04-12-2014).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου