Τετάρτη 13 Ιουνίου 2012

Στους 38 βαθμούς Κελσίου η θερμοκρασία

Αίθριος και ζεστός θα είναι ο καιρός σήμερα, Τετάρτη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί σε υψηλά επίπεδα και στα ανατολικά ηπειρωτικά θα φτάσει τους 38 και κατά τόπους τους 39 βαθμούς Κέλσιου.

Στην
Αττική ο καιρός θα είναι αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά μεταβλητοί 3, το απόγευμα νοτιοανατολικοί 4 και από το βράδυ δυτικοί βορειοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 38 βαθμούς Κελσίου. Στα παραθαλάσσια η μέγιστη θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη
Θεσσαλονίκη ο καιρός θα είναι αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 πρόσκαιρα νότιοι μέχρι 4 μποφόρ. Από το βράδυ θα πνέουν βορειοδυτικοί με τάση ενίσχυσης. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 34 βαθμούς Κελσίου

Στη
Μακεδονία και τη Θράκη ο καιρός θα είναι αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 πρόσκαιρα στα παραθαλάσσια νότιοι μέχρι 4 μποφόρ. Από το βράδυ θα πνέουν βορειοδυτικοί με τάση ενίσχυσης. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί  από 16 έως 36 και κατά τόπους έως 37 βαθμούς Κελσίου.

Στα
νησιά του Ιόνιου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο ο  καιρός θα είναι αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 5 και από το απόγευμα 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 36 βαθμούς Κελσίου. Μικρή πτώση της θερμοκρασίας θα σημειωθεί στα βορειοδυτικά από το απόγευμα.

Στη
Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο ο καιρός θα είναι αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ, το απόγευμα τοπικά νότιοι μέχρι 5 μποφόρ και από το βράδυ δυτικοί βορειοδυτικοί με τάση ενίσχυσης. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 38 και κατά τόπους έως 39 βαθμούς Κελσίου.

Στις
Κυκλάδες και τη Κρήτη ο καιρός θα είναι αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί  από 20 έως 31 και στην Κρήτη έως 34 βαθμούς Κελσίου.

Στα
νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα ο καιρός θα είναι αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν  δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί  από 20 έως 34 και κατά τόπους έως 35 βαθμούς Κελσίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου