Τετάρτη 26 Αυγούστου 2020

Ανασυγκρότηση Περιφερειακού Υπηρεσιακού Συμβουλίου Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης (ΠΥΣΠΕ) Ιωαννίνων

Αποφασίζουμε

Ανασυγκροτούμε το Περιφερειακό Υπηρεσιακό Συμβούλιο Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης (Π.Υ.Σ.Π.Ε) Ιωαννίνων, ως εξής:

Ορίζουμε: 

Α.1) Πρόεδρο του Συμβουλίου τον κ. Ντούτση Δημήτρη του Βασιλείου, εκπ/κό κλάδου ΠΕ 70, Διευθυντή της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ιωαννίνων, με αναπληρωτή του τον κ. Κωστανάσιο Λάζαρο του Γεωργίου, εκπ/κό κλάδου ΠΕ 70, Προϊστάμενο Εκπαιδευτικών Θεμάτων του ΠΥΣΠΕ Ιωαννίνων, με οργανική θέση στο 3ο Δ. Σ. Ανατολής Ιωαννίνων

2) Τακτικό μέλος και Αντιπρόεδρο του Συμβουλίου την κ. Κωλέτση Ελένη του Ευάγγελου, εκπ/κό κλάδου ΠΕ70, Διευθύντρια του ΔΣ Σταυρακίου, με αναπληρωτή της τον κ. Κρέκη Δημήτριο του Παναγιώτη, εκπ/κό κλάδου ΠΕ70, Διευθυντή του ΔΣ Παρακαλάμου.

3) Τακτικό μέλος του Συμβουλίου τον κ. Χριστοδούλου Ευθύμιο του Παύλου εκπ/κό κλάδου ΠΕ 70, Διευθυντή του ΔΣ Δροσοχωρίου, με αναπληρωτή του τον κ. Πιπερίδη Πέτρο του Κωνσταντίνου, εκπ/κό κλάδου ΠΕ70, Διευθυντή του 2ου ΔΣ Κόνιτσας.

4) Τακτικό αιρετό μέλος του Συμβουλίου του κλάδου εκπ/κών της Π.Ε. Ιωαννίνων τον κ. Στουγιάννο Χρήστο του Νικολάου, εκπ/κό κλάδου ΠΕ 70, με οργανική θέση στο 18ο Δ.Σ. Ιωαννίνων, με αναπληρώτριά του την κ. Νάτσια Ελευθερία του Αθανασίου, εκπ/κό κλάδου ΠΕ 60, με οργανική θέση στο 3ο Νηπιαγωγείο Κόνιτσας.

5) Τακτικό αιρετό μέλος του Συμβουλίου του κλάδου εκπ/κών της Π.Ε. Ιωαννίνων τον κ. Λιόντο Βασίλειο του Κωνσταντίνου, εκπ/κό κλάδου ΠΕ 06, με οργανική θέση στο Δ.Σ. Παρακαλάμου, με αναπληρώτριά του την κ. Κοκκινέλη Κυριακή του Ιωάννη, εκπ/κό κλάδου ΠΕ 60, με οργανική θέση στο Ειδικό Νηπιαγωγείο ΣΑΠ Ιωαννίνων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου