Πέμπτη 27 Αυγούστου 2020

Ενημέρωση για τη Συνεδρίαση του ΠΥΣΠΕ Ιωαννίνων (27.8.2020)

Συνεδρίασε σήμερα το ΠΥΣΠΕ Ιωαννίνων εξετάζοντας μια σειρά θεμάτων:

1. ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗ ΩΡΑΡΙΟΥ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΩΝ 

Απο σήμερα Πέμπτη 27.8.2020 έως και τη Δευτέρα 31.8.2020 θα κληθούν οι συνάδελφοι κλάδων:

ΠΕ05 Γαλλικής

ΠΕ06 Αγγλικής

ΠΕ07 Γερμανικής 

ΠΕ08 Εικαστικών

ΠΕ11 Φυσικής Αγωγής 

ΠΕ79.01 Μουσικής και

ΠΕ86 Πληροφορικής 

να υποβάλλουν ηλεκτρονικά δήλωση συμπλήρωσης του υποχρεωτικού τους ωραρίου στα κενά που θα τους γνωστοποιηθούν στην ανακοίνωση της Διεύθυνσης ΠΕ Ιωαννίνων.

Σημειώνω ότι οι παραπάνω συνάδελφοι θα πρέπει να δηλώσουν με μεγάλη προσοχή τις σχολικές μονάδες που επιθυμούν να συμπληρώσουν το ωράριο τους, καθώς θεωρούνται λειτουργικά υπεράριθμοι και οι τοποθετήσεις τους θα γίνουν σύμφωνα με τις ομάδες σχολείων.

Αφού λάβουν χώρα οι τοποθετήσεις των παραπάνω συναδέλφων μας, για τους συναδέλφους που βρίσκονται στη ΔΙΑΘΕΣΗ του ΠΥΣΠΕ Ιωαννίνων θα υπάρξει νεότερη ανακοίνωση προσωρινής τοποθέτησης στα εναπομείναντα κενά.

Για τις λειτουργικές υπεραριθμίες συναδέλφων μας κλάδου ΠΕ70 Ειδικής Αγωγής θα υπάρξουν ανακοινώσεις την ερχόμενη εβδομάδα.


2. ΑΜΟΙΒΑΙΕΣ ΜΕΤΑΘΕΣΕΙΣ ΕΝΤΟΣ ΠΥΣΠΕ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ

Απο αύριο Πέμπτη 28.8.2020 έως και τη Δευτέρα 31.8.2020 καλούνται οι συνάδελφοι όλων των κλάδων που επιθυμούν αμοιβαία μετάθεση εντός ΠΥΣΠΕ Ιωαννίνων και πληρούν τις προϋποθέσεις να υποβάλλουν τη σχετική αίτηση αμοιβαίας μετάθεσης. 


3. ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗ

Πρόσκληση θα αναρτηθεί στην ιστοσελιδα της Διεύθυνσης ΠΕ Ιωαννίνων  για όσους συναδέλφους πληρούν τις προυποθέσεις και επιθυμούν να διατεθούν από τη Γενική στην Ειδική Αγωγή. 

Οι αιτήσεις θα εξεταστούν αφού προηγηθούν οι τοποθετήσεις των λειτουργικά υπεράριθμων και των αιτουμένων απόσπασης συναδέλφων Ειδικής Αγωγής και θα ικανοποιηθούν, αν και εφόσον έχουν καλυφθεί όλα τα κενά της Γενικής Αγωγής.


4. ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΕΥΡΥΜΕΝΟΥ ΠΥΣΠΕ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΓΙΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΔΙΕΥΘΥΝΤΩΝ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ

Αύριο θα συνεδριάσει το διευρυμένο ΠΥΣΠΕ Ιωαννίνων για την τοποθέτηση διευθυντών στο ΔΣ Βουνοπλαγιάς και στο 21ο ΔΣ Ιωαννίνων.


5. ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΚΕΝΩΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΕΣ

Μέχρι το μεσημέρι αναμένεται η ανακοίνωση των κενών στην ιστοσελιδα της Διεύθυνσης ΠΕ Ιωαννίνων για όσους συναδελφους μας προσελήφθησαν ως αναπληρωτές στο νομό μας.


Β.Κ.Λιόντος

Αιρετός στο ΠΥΣΠΕ Ιωαννίνων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου