Πέμπτη 4 Ιουνίου 2015

Ομελέτα με πατάτες

Υλικά

  • 5-6 πατάτες
  • 8 αυγά
  • αλάτι
  • πιπέρι
  • ελαιόλαδο για το τηγάνισμα

Εκτέλεση

  1. Τηγανίζετε τις πατάτες. Μόλις ψηθούν αδιάζετε το ελαιόλαδο και αφήνετε λίγο. Χτυπάτε τα 4 πρώτα αυγά με λίγο αλάτι και τα ρίχνετε στις πατάτες. Αφήνετε τα αυγά να ψηθούν από τη μία πλευρά. Γυρίζετε την ομελέτα από την άλλη πλευρά και ρίχνετε τα άλλα 4 αυγά και τα αφήνετε να ψηθούν. Αναποδογυρίζετε την ομελέτα 2-3 φορές ακόμη και σερβίρετε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου