Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου 2013

Στοιχεία μετατάξεων εκπαιδευτικών, λόγω πολλών ενστάσεων ζητά η ΠΕΚΑΠ

Έκκληση προς  το υπουργείο Παιδείας εξαιτίας του μεγάλου αριθμού ενστάσεων αλλά και της ανησυχίας πολλών εκπαιδευτικών επί της διαδικασίας που ακολουθήθηκε, να δημοσιεύσει τα πλήρη στοιχεία όσων αιτήθηκαν μετάταξης (αξιολογικούς πίνακες με τα μόρια που είχε ο κάθε εκπαιδευτικός, όπως όριζε το εγχειρίδιο οδηγιών που εξέδωσε το υπουργείο για την ηλεκτρονική υποβολή προτίμησης των δύο περιοχών, τις προτιμήσεις των εκπαιδευτικών και τις Διευθύνσεις Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης προέλευσης), απευθύνει με ανακοίνωσή της η Πανελλήνια Ενωση Καθηγητών πληροφορικής.
Παράλληλα η ΠΕΚΑΠ ζητά  την άμεση υλοποίηση των Μετατάξεων εκπαιδευτικών κλάδων ΠΕ05 Γαλλικής  Γλώσσας, ΠΕ07 Γερμανικής Γλώσσας, ΠΕ08 Καλλιτεχνικών Μαθημάτων, ΠΕ32 Θεατρικών Σπουδών, ΠΕ18.41 Δραματικής Τέχνης, ΠΕ19 Πληροφορικής Πτυχιούχων Α.Ε.Ι. και ΠΕ20 Πληροφορικής Πτυχιούχων Τ.Ε.Ι. από τη Δευτεροβάθμια στην Πρωτοβάθμια εκπαίδευση, σύμφωνα με την εγκύκλιο 38784/Δ1/20-3-2013.   
Η Π.Ε.ΚΑ.Π. υπενθυμίζει ότι από την πρώτη στιγμή συντάχθηκε με την Ο.Λ.Μ.Ε. ζητώντας την απόσυρση των Υπουργικών Αποφάσεων και την πραγματοποίηση των εθελοντικών που εκκρεμούν από τον Μάρτη και  ότι μαζί με τις υπόλοιπες επιστημονικές ενώσεις που εμπλέκονται, διεκδίκησε  επί πολλούς μήνες το άνοιγμα των οργανικών θέσεων στα Δημοτικά και την πλήρωσή τους με αδιάβλητο τρόπο και με συγκεκριμένα αξιοκρατικά κριτήρια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου