Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου 2013

Αποσπάσεις εκπαιδευτικών Π.Ε. του αιρετού ΚΥΣΠΕ Β.Παληγιάννη

Παληγιάννης Βασίλειος
Αιρετός Κ.Υ.Σ.Π.Ε.   
Τηλ6974750409Fax: 2103442287

 Αθήνα03/09/2013

Αποσπάσεις εκπαιδευτικών Π.Ε.

Συνάδελφοι σας ενημερώνω ότι στο σημερινό συμβούλιο και παρά την εμμονή μου να εξεταστούν όλες οι αιτήσεις με βάση τα κενά που καταγράφηκαν από τους Δ/ντές Εκπ/σης, ώστε να ολοκληρωθεί άμεσα η διαδικασία των αποσπάσεων δασκάλων, νηπιαγωγών και ειδικοτήτων, με απόφαση της πολιτικής ηγεσίας ολοκληρώθηκε μόνο το  στρατιωτικών, δικαστικών, πανεπιστημιακών, μέλη ΟΤΑ, μέλη Δ.Σ. συλλόγων, ειδικές κατηγορίες λόγω προβλημάτων υγείας).
Οι υπόλοιπες αιτήσεις θα εξεταστούν την Πέμπτη 5/9/2013 με βάση τα νέα κενά που θα προκύψουν, σύμφωνα με τη νέα εγκύκλιο του Υπουργείου Παιδείας.
Αναμφισβήτητα η καθυστέρηση της διαδικασίας των αποσπάσεων, το αλαλούμ με τα κενά, για άλλη μια φορά αποδεικνύει περίτρανα την προχειρότητα αντιμετώπισης των εκπαιδευτικών ζητημάτων και την έλλειψη ευαισθησίας και ανθρωπιάς, αφού κάποιοι δεν κατανοούν την αγωνία χιλιάδων εκπαιδευτικών που περιμένουν απόσπαση για να βρεθούν κοντά στις οικογένειές τους.
Ως αιρετός θα καταβάλω κάθε δυνατή προσπάθεια με τις συνεχείς παρεμβάσεις μου προς την πολιτική ηγεσία ώστε να ικανοποιηθούν με βάση τα κενά όσο το δυνατόν περισσότερες αποσπάσεις εκπαιδευτικών.

Πάντα στη διάθεσή σας

Παληγιάννης Βασίλειος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου