Σάββατο 13 Ιουλίου 2013

Trivago: Οι τιμές «τραβούν» την ανηφόρα στους δημοφιλείς ελληνικούς προορισμούς

Η Σαντορίνη στην κορυφή των πιο ακριβών Ελληνικών προορισμών -  Μέση τιμή διανυκτέρευσης για δίκλινο τα 335 ευρώ!

Κατακόρυφη άνοδος των τιμών παρατηρείται τον Ιούλιο στους δημοφιλέστερους Ελληνικούς προορισμούς. Σύμφωνα με  την ερευνά της trivago.gr  οι τιμές διανυκτέρευσης ακολουθούν ανοδική πορεία τόσο σε σύγκριση με τον προηγούμενο μήνα όσο και σε σύγκριση με τον περασμένο Ιούλιο.
Συγκεκριμένα στην κορυφή των πιο ακριβών Ελληνικών προορισμών βρίσκεται η Σαντορίνη. Πιο αναλυτικά  το Ημεροβίγλι  βρίσκεται στην πρώτη θέση με μέση τιμή διανυκτέρευσης για δίκλινο δωμάτιο στα 335 ευρώ. Ακολουθεί  με μικρή διάφορα η Οία με 319 ευρώ, ενώ στην τρίτη θέση βρίσκεται το Φηροστεφάνι με μέση τιμή διανυκτέρευσης τα 288 ευρώ.
Μετά τη Σαντορίνη συναντάμε στην τέτατρτη θέση την Ελούντα της Κρήτης με την μέση τιμή διανυκτέρευσης τα 261 ευρώ, τιμή μειωμένη σε σχέση με την περσινή η οποία άγγιζε τα 291 ευρώ και έδινε στην Ελούντα την πρώτη θέση στην λίστα.
Την πεντάδα με τους πιο ακριβούς ελληνικούς προορισμούς συμπληρώνει η Μύκονος. Ο Άγιος Στέφανος, στο νησί των ανεμών, βρίσκεται στην πέμπτη θέση με μέση τιμή διανυκτέρευσης στα 251 ευρώ ενώ  η Χώρα της Μύκονου ακολουθεί με την τιμή να αγγίζει τα 200 ευρώ.
Το μεγαλύτερο ποσοστό αύξησης τιμών σε σχέση με τον Ιούνιο παρατηρείται στον Μυλοπότα της Ίου με ποσοστό που αγγίζει το 123% και μέση τιμή διανυκτέρευσης στα 116 ευρώ.
Στη δεύτερη θέση βλέπουμε  τα Σύβοτα Θεσπρωτίας με ποσοστό αύξησης 110% και μέση τιμή διανυκτέρευσης στα 153 ευρώ.
Την τρίτη θέση καταλαμβάνει η Μήλος με μέση τιμή διανυκτέρευσης 76 ευρώ και ποσοστό αύξησης 85%, ενώ στην τέταρτη θέση συναντάται η Φολέγανδρος με μέση τιμή διανυκτέρευσης για τον Ιούλιο στα 133 ευρώ και ποσοστό αύξησης 75 %.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου