Πέμπτη 26 Νοεμβρίου 2015

Καιρός: Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης! Που θα χιονίσει!

- Από το βράδυ χαλάει ο καιρός με καταρρακτώδεις βροχές και θυελλώδεις νοτιάδες!
- Σε ποιές περιοχές θα πέσει πυκνό χιόνι.
- Η κακοκαιρία σύμφωνα με το έκτακτο δελτίο θα κρατήσει τουλάχιστον έως το Σάββατο.

Νέα επιδείνωση θα προυσιάσει από σήμερα ο καιρός στην χωρα από τα δυτικά.
Πιο αναλυτικά: Σήμερα από το βράδυ θα πέσουν ισχυρές βροχές και καταιγίδες σε Ιοόνιο, Πελοπόννησο, Ηπειρο, Δυτική Στερεά και στην Κεντρική Στερεά, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα. Οι νότιοι άνεμοι θα ενισχυθούν από το βράδυ και θα φτάσουν τα 8 και τοπικά τα 9 μποφόρ.
Αύριο Παρασκευή, θα βρέχει καταρρακτωδώς σε όλη την Δυτική Ελλάδα και επίσης στην Κεντρική και Ανατολική Μακεδονία, την Θράκη, τα νησιά του Βόρειου και Ανατολικού Αιγαίου, τις Κυκλάδες, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα. Πυκνό χιόνι θα πέσει στα ορεινά της Ηπείρου της δυτικής Μακεδονίας και της Δυτικής Στερεάς. Οι νοτιάδες θα φτάνουν τα 9 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση στο Ιόνιο και στα Ηπειρωτικά. 
Το Σάββατο, θα βρέχει καταρρακτωδώς στις Κυκλάδες, την Κρήτη τα νηδσιά του Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα. Από το βράδυ θα εξασθενήσουν. Στο Ιόνιο, την Δυτική Στερεά την Πελοπόννησο, την ανατολική Μακεδονία και την Θράκη θα βρεχει έντονα αλλά κατά την διάρκεια της ημέρας θα εξασθενήσουν πρώτα στα βόρεια και το απόγευμα στις υπόλοιπες περιοχές. Πυκνό χιόνι θα συνεχίσει να πέφτει στα ορεινά της Ηπείρου, της Δυτικης Στερεάς και της Δυτικής Μακεδονίας. Οι νοτιάδες θα φτάνουν τοπικά τα 8 μποφόρ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου