Από το βράδυ της Παρασκευής, 1 Νοεμβρίου, ανέβηκαν στο TAXIS τα τέλη κυκλοφορίας για το 2015.
Τα ποσά που καλούνται να πληρώσουν περισσότεροι από 6.000.000 οδηγοί, σύμφωνα με τη Διεύθυνση Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης της Γενικής Γραμματείας Δημοσίων Εσόδων, παραμένουν τα ίδια με πέρυσι, ωστόσο στα ειδοποιητήρια κρύβεται μια «παγίδα»!
Οι συνιδιοκτήτες ΙΧ και μοτοσικλετών θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί όταν μπουν στην εφαρμογή του Taxis για να δουν τα τέλη κυκλοφορίας που θα πρέπει να πληρώσουν, καθώς μπορεί να χρεωθούν δύο φορές.
Συγκεκριμένα εάν ο καθένας από τους συνιδιοκτήτες του οχήματος μπει στην εφαρμογή του taxis για τα τέλη κάνοντας χρήση του ΑΦΜ τότε εμφανίζεται ολόκληρη η χρέωση και όχι το μισό ποσό, μόνο εάν μπει κανείς με τον αριθμό της άδειας κυκλοφορίας εμφανίζεται και δεύτερος ιδιοκτήτης.
Το ίδιο συμβαίνει και στην περίπτωση που ένα όχημα έχει δηλωθεί εξ ημισίας από ένα ζευγάρι.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου