Δευτέρα 12 Αυγούστου 2019

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ ΕΠΙ ΤΩΝ ΑΠΟΣΠΑΣΕΩΝ ΕΝΤΟΣ ΠΥΣΠΕ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ, ΤΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΩΝ ΥΠΕΡΑΡΙΘΜΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΜΟΙΒΑΙΩΝ ΜΕΤΑΘΕΣΕΩΝ ΕΝΤΟΣ ΠΥΣΠΕ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ


Η Διεύθυνση Π.Ε Ιωαννίνων ανήρτησε στην ιστοσελίδα ένα ενδεικτικό χρονοδιάγραμμα τοποθετήσεων προκειμένου οι συνάδελφοι μας να λάβουν γνώση και έγκαιρα να επιληφθούν ώστε να μην χάσουν κάποια προθεσμία. Πιο συγκεκριμένα: 
    (α) Η περίοδος υποβολής αίτησης ΑΠΟΣΠΑΣΗΣ εντός ΠΥΣΠΕ Ιωαννίνων ορίζεται από 12/8/2019 έως 22/8/2019 και ώρα 14:00.
Η πρόσκληση για την υποβολή αίτησης απόσπασης αφορά στους:
- Εκπαιδευτικούς όλων των κλάδων που ανήκουν οργανικά στο ΠΥΣΠΕ Ιωαννίνων (Γενικής και Ειδικής Αγωγής).
- Εκπαιδευτικούς που αποσπάστηκαν από αλλά ΠΥΣΠΕ στο ΠΥΣΠΕ Ιωαννίνων.
Εφόσον προκύψουν λειτουργικά κενά σε ΣΜΕΑΕ και πλεονάζουν συνάδελφοί μας της Γενικής Αγωγής με τα αντίστοιχα προσόντα, θα κληθούν να δηλώσουν σχολικές μονάδες με νεώτερη ανακοίνωση.
Οι συνάδελφοι των ειδικοτήτων που βρίσκονται στη ΔΙΑΘΕΣΗ, ΔΕΝ κάνουν στις τρέχουσες προθεσμίες δήλωση τοποθέτησης. Θα προηγηθεί η συμπλήρωση του ωραρίου από τους ανήκοντες οργανικά συναδέλφους μας που υπολείπονται του ωραρίου τους (και που θεωρούνται άλλωστε λειτουργικά υπεράριθμοι) και έπειτα θα κληθούν να δηλώσουν στα εναπομείναντα κενά (θα ανακοινωθούν σχολικές μονάδες και ώρες ανά ειδικότητα).
    (β) Οι ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΥΠΕΡΑΡΙΘΜΙΕΣ θα λάβουν χώρα μετά την 19/8/2019. Θυμίζω ότι αρχικά οι συνάδελφοι μας (στα σχολεία των οποίων διαπιστώνονται λειτουργικές υπεραριθμίες) θα υποβάλλουν δήλωση για το αν επιθυμούν ή δεν επιθυμούν να κριθούν λειτουργικά υπεράριθμοι. Έπειτα θα κληθούν να κάνουν δήλωση τοποθέτησης στα λειτουργικά κενά που θα γνωστοποιηθούν.
Οι λειτουργικές υπεραριθμίες ΠΡΟΗΓΟΥΝΤΑΙ της εξέτασης των αιτήσεων για τις αποσπάσεις εντός.
Όσοι εκπαιδευτικοί τοποθετηθούν ως υπεράριθμοι του ΠΥΣΠΕ Ιωαννίνων, δύνανται να ανακαλέσουν την αίτηση απόσπασής τους. 
      (γ) ΑΜΟΙΒΑΙΕΣ ΜΕΤΑΘΕΣΕΙΣ ΕΝΤΟΣ
Με το πέρας της β’ και γ’ φασης των μεταθέσεων εντός, όσοι εκπαιδευτικοί επιθυμούν και πληρούν τις προϋποθέσεις, δύνανται να υποβάλλουν αίτηση για αμοιβαία μετάθεση εντός.
Οι προϋποθέσεις αναφέρονται με κάθε λεπτομέρεια στην εγκύκλιο των μεταθέσεων που μπορείτε να τη βρείτε εδώ:
(Σελίδα 31)
Για όλα τα παραπάνω θα ακολουθήσουν επίσημες ανακοινώσεις από τη Διεύθυνση ΠΕ Ιωαννίνων καθώς δύναται να τροποποιηθούν οι προθεσμίες-ημερομηνίες υποβολής αιτήσεων.
Μην παραλείπετε λοιπόν να ενημερώνεστε καθημερινά από τη σελίδα της Διεύθυνσης ΠΕ Ιωαννίνων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου