Τρίτη 27 Αυγούστου 2019

ΘΕΜΑΤΑ ΠΥΣΠΕ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ (27.08.2019)

1. Αγαπητοί συνάδελφοι και αγαπητές συναδέλφισσες, απαντώντας σε ερωτήματα σας και συμμεριζόμενος την αγωνία σας, σας ενημερώνω ότι το ΠΥΣΠΕ Ιωαννίνων θα συνεδριάσει αύριο το μεσημέρι για να χαρακτηρίσει ονομαστικά λειτουργικά τους συναδέλφους μας ΠΕ60 Νηπιαγωγοί και ΠΕ70 Δάσκαλοι. Θα ακολουθήσει ανακοίνωση για τις προθεσμίες υποβολής δήλωσης τοποθέτησης στα λειτουργικά κενά που ήδη έχουν ανακοινωθεί.
2. Πρόταση για επιλογή Προϊσταμένου Εκπαιδευτικών Θεμάτων της Διεύθυνσης ΠΕ Ιωαννίνων
Το Διευρυμένο ΠΥΣΠΕ Ιωαννίνων στη σημερινή συνεδρίαση, λαμβάνοντας υπόψη τα κριτήρια της παρ. 3 του άρθρου 21 και της παρ. 2 του άρθρου 23 του 4547/2018 και αφού εξέτασε τους φακέλους των τριών υποψηφιοτήτων, διατύπωσε ομόφωνα την πρόταση του για τη θέση του υπευθύνου Εκπαιδευτικών θεμάτων της Διεύθυνσης ΠΕ Ιωαννίνων. Σύμφωνα με αυτή προτείνεται ο κ. Λάζαρος Κωστανάσιος στον οποίο και εύχομαι καλή και δημιουργική θητεία.
Θυμίζω ότι οι Προϊστάμενοι των Τμημάτων Εκπαιδευτικών Θεμάτων των Διευθύνσεων Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης ορίζονται και τοποθετούνται με απόφαση του οικείου Περιφερειακού Διευθυντή Εκπαίδευσης, που εκδίδεται ύστερα από πρόταση του οικείου Περιφερειακού Υπηρεσιακού Συμβουλίου Πρωτοβάθμιας ή Εκπαίδευσης (Π.Υ.Σ.Π.Ε), το οποίο συγκροτείται σύμφωνα με την παράγραφο 1 του άρθρου 26 του ν. 4547/2018.
3. Παράταση Υποβολής Δήλωσης Τοποθέτησης για συμπλήρωση ωραρίου & Χαρακτηρισμός εκ νέου ονομαστικά λειτουργικά υπεράριθμων εκπαιδευτικών κλάδου ΠΕ05 ΓΑΛΛΙΚΗΣ, ΠΕ06 ΑΓΓΛΙΚΗΣ, ΠΕ07 ΓΕΡΜΑΝΙΚΗΣ, ΠΕ08 ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΩΝ, ΠΕ11 ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ, ΠΕ79.01 ΜΟΥΣΙΚΗΣ & ΠΕ86 ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ
Μετά και τον εκ νέου χαρακτηρισμό των ονομαστικά λειτουργικά υπεράριθμων εκπαιδευτικών των παραπάνω ειδικοτήτων, δόθηκε παράταση υποβολής Δήλωσης Τοποθέτησης για συμπλήρωση ωραρίου μέχρι και την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 30.8.2019 και ώρα 14:00.
4. Οι συνάδελφοι μας που βρίσκονται στη ΔΙΑΘΕΣΗ θα κληθούν να δηλώσουν σχολικές μονάδες για τοποθέτηση μετά και την τοποθέτηση των λειτουργικά υπεράριθμων συναδέλφων μας από τα εναπομείναντα κενά.

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς
Λιόντος Βασίλειος
Αιρετός στο ΠΥΣΠΕ Ιωαννίνων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου