Παρασκευή 27 Ιουλίου 2018

Ενημερωτικό για συμπλήρωση ωραρίου των λειτουργικά υπεράριθμων εκπαιδευτικών ειδικοτήτων, γιο Δικαστική απόφαση Διοικητικού Εφετείου Ιωαννίνων, για υποβολή δήλωσης των συναδέλφων κοινών ειδικοτήτων που βρίσκονται στη διάθεση


Ιωάννινα 27.07.2018

Αγαπητοί συνάδελφοι και αγαπητές συναδέλφισσες
Συνεδρίασε χθες Πέμπτη 26.07.2018 το Υπηρεσιακό Συμβούλιο (ΠΥΣΠΕ Ιωαννίνων) και εξέτασε τις δηλώσεις τοποθέτησης για συμπλήρωση ωραρίου των λειτουργικά υπεράριθμων συναδέλφων μας των περισσοτέρων ειδικοτήτων.
Σήμερα αναμένεται μέχρι το μεσημέρι η σχετική ανακοίνωση στην ιστοσελίδα της Διεύθυνσης Π.Ε. Ιωαννίνων  με τις τοποθετήσεις.
Σας επισημαίνω επίσης ότι γνωστοποιήθηκε στο Υπηρεσιακό Συμβούλιο δικαστική απόφαση του Διοικητικού Εφετείου Ιωαννίνων που αφορά στον αριθμό Μορίων Δυσμενών Συνθηκών 16 συναδέλφων μας κλάδων ΠΕ07 Γερμανικής και ΠΕ86 Πληροφορικής. Ομόφωνα αποφασίστηκε όπως αποσταλεί ερώτημα προς το Υπουργείο Παιδείας προκειμένου το ΠΥΣΠΕ στη συνέχεια να προβεί στις απαιτούμενες ενέργειες. Συνεπώς οι τοποθετήσεις των δύο προαναφερθέντων κλάδων (ΠΕ07 Γερμανικής και ΠΕ86 Πληροφορικής) δεν θα λάβουν χώρα πριν την οριστική απάντηση από την πλευρά του Υπουργείου.    
Θα ακολουθήσει, ενδεχομένως και σήμερα, ανακοίνωση με την οποία θα καλούνται οι συνάδελφοι των κοινών ειδικοτήτων που βρίσκονται στη διάθεση, αλλά και αυτοί που δεν τοποθετήθηκαν με τη διαδικασία των λειτουργικών υπεραριθμιών, να υποβάλουν δήλωση τοποθέτησης στα εναπομείναντα λειτουργικά κενά τα οποία και θα αναρτηθούν επίσης στην ιστοσελίδα της Διεύθυνσης Π.Ε. Ιωαννίνων. Τις προθεσμίες θα τις δείτε στις σχετικές ανακοινώσεις. Η εκτίμησή μου είναι ότι η προθεσμία θα δοθεί μέχρι και το τέλος της επόμενης εβδομάδας (πιθανόν μέχρι την Πέμπτη).
Αναφορικά με τις τοποθετήσεις (Α φάση) των λειτουργικά υπεράριθμων εκπαιδευτικών ΠΕ60 Νηπιαγωγοί και ΠΕ70 Δάσκαλοι, αυτές όπως σας ενημέρωσα και χθες, θα αρχίσουν να δρομολογούνται στις αρχές της επόμενης εβδομάδας, όταν και θα εξεταστούν οι αντίστοιχες δηλώσεις.
Σε ότι αφορά στην παρουσία των δύο αιρετών στο Υπηρεσιακό Συμβούλιο, αυτή δεν έχει να κάνει με τις τοποθετήσεις των συναδέλφων μας, αφού ως γνωστόν απέχουμε, αλλά με θέματα που πιθανόν προκύπτουν
Θεωρώ σκόπιμο και συνετό να επισκέπτεσθε την ιστοσελίδα της Διεύθυνσης Π.Ε. Ιωαννίνων (http://dipe.ioa.sch.gr/index.php) προκειμένου να έχετε άμεση, έγκυρη και επίσημη ενημέρωση.

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς

Λιόντος Βασίλειος

Αιρετός στο ΠΥΣΠΕ Ιωαννίνων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου