Δευτέρα 30 Ιουλίου 2018

Ενημερωτικό για τις τοποθετήσεις των λειτουργικά υπεράριθμων συναδέλφων μας εκπαιδευτικών ΠΕ60 Νηπιαγωγοί και ΠΕ70 Δάσκαλοι και για την υποβολή δήλωσης τοποθέτησης των Εκπαιδευτικών ΚΛΑΔΩΝ ΠΕ06 ΑΓΓΛΙΚΗΣ & ΠΕ11 ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ που βρίσκονται στη διάθεση του ΠΥΣΠΕ Ιωαννίνων και όσων δεν επιθυμούσαν να τοποθετηθούν κατά προτεραιότητα


Ιωάννινα 30.07.2018
Αγαπητοί συνάδελφοι και αγαπητές συναδέλφισσες,
Συνεδριάζει σήμερα το υπηρεσιακό συμβούλιο (ΠΥΣΠΕ Ιωαννίνων) με θέμα τις τοποθετήσεις των λειτουργικά  υπεράριθμων συναδέλφων μας εκπαιδευτικών ΠΕ60 Νηπιαγωγοί και ΠΕ70 Δάσκαλοι. Πρόκειται ουσιαστικά για την Α Φάση τοποθετήσεων. Επίσημη, άμεση και έγκυρη ενημέρωση για τις τοποθετήσεις μπορείτε να έχετε στην ιστοσελίδα της Διεύθυνσης Π.Ε. Ιωαννίνων (http://dipe.ioa.sch.gr/index.php) και επιβάλλεται να ενημερώνεστε από εκεί καθώς θα ακολουθήσουν πέρα από τις τοποθετήσεις και οι ημερομηνίες για τη Β Φάση τοποθετήσεων στα εναπομείναντα λειτουργικά κενά για όσους δεν θα έχουν τοποθετηθεί στην Α Φάση.
            Την Παρασκευή 27.07.2018 έλαβαν χώρα από το ΠΥΣΠΕ Ιωαννίνων οι τοποθετήσεις των λειτουργικά υπεράριθμων εκπαιδευτικών για συμπλήρωση του υποχρεωτικού τους ωραρίου κλάδων ΠΕ06 ΑΓΓΛΙΚΗΣ, ΠΕ08 ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΩΝ, ΠΕ11 ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ & ΠΕ 79.01 ΜΟΥΣΙΚΗΣ.
            Επίσης καλούνται μέχρι και την Πέμπτη 2-8-2018 και ώρα 14:00, να υποβάλλουν στο ΠΥΣΠΕ Ιωαννίνων δήλωση τοποθέτησης στα λειτουργικά κενά που αναφέρονται στην ανακοίνωση οι:
·        Εκπαιδευτικοί ΚΛΑΔΩΝ ΠΕ06 ΑΓΓΛΙΚΗΣ & ΠΕ11 ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ που βρίσκονται στη διάθεση του ΠΥΣΠΕ Ιωαννίνων και
·      Λειτουργικά υπεράριθμοι εκπαιδευτικοί κλάδων ΠΕ06 ΑΓΓΛΙΚΗΣ & ΠΕ11 ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ που δεν επιθυμούσαν να τοποθετηθούν κατά προτεραιότητα σε σχολική μονάδα της ίδιας ομάδας με τη σχολική μονάδα που κρίθηκαν λειτουργικά υπεράριθμοι για συμπλήρωση του υποχρεωτικού τους ωραρίου, ή σε όμορη αυτής, στην περίπτωση που δεν υπήρχε κενό στην ίδια ομάδα (παρ. άρθρο 12 του Π.Δ 100/1997)
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Οι εκπαιδευτικοί, των κλάδων ΠΕ06 ΑΓΓΛΙΚΉΣ & ΠΕ11 ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ για συμπλήρωση του υποχρεωτικού τους ωραρίου που δεν  τοποθετήθηκαν  κατά  προτεραιότητα δύνανται  εάν  επιθυμούν,  να υποβάλλουν εκ νέου δήλωση στα νέα λειτουργικά κενά που προέκυψαν.
            Θεωρώ συνετό να δηλώσετε όσο το δυνατόν περισσότερα σχολεία προκειμένου να αυξάνετε τις πιθανότητες να τοποθετηθείτε σε σχολείο που επιθυμείτε.
Την ανακοίνωση του ΠΥΣΠΕ Ιωαννίνων θα τη βρείτε εδώ:
Τα λειτουργικά κενά ΠΕ06 και ΠΕ11 θα τα βρείτε εδώ:
Το υπόδειγμα αίτησης προσωρινής τοποθέτησης θα το βρείτε εδώ:

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς
Λιόντος Βασίλειος
Αιρετός στο ΠΥΣΠΕ Ιωαννίνων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου