Πέμπτη 26 Ιουλίου 2018

Ενημερωτικό για συμπλήρωση ωραρίου των λειτουργικά υπεράριθμων συναδέλφων μας εκπαιδευτικών κλάδων ΠΕ06 Αγγλικής Γλώσσας και ΠΕ11 Φυσικής Αγωγής, Δήλωση τοποθέτησης των συναδέλφων των κοινών ειδικοτήτων που βρίσκονται στη διάθεση και Τοποθετήσεις (Α φάση) των λειτουργικά υπεράριθμων εκπαιδευτικών ΠΕ60 Νηπιαγωγοί και ΠΕ70 Δάσκαλοι


Ιωάννινα 26.07.2018

Αγαπητοί συνάδελφοι και αγαπητές συναδέλφισσες
Συνεδριάζει σήμερα το υπηρεσιακό συμβούλιο (ΠΥΣΠΕ Ιωαννίνων) και μεταξύ των άλλων εξετάζει τις δηλώσεις τοποθέτησης για συμπλήρωση ωραρίου των λειτουργικά υπεράριθμων συναδέλφων μας εκπαιδευτικών κλάδων ΠΕ06 Αγγλικής Γλώσσας και ΠΕ11 Φυσικής Αγωγής.
Εντός των προσεχών ημερών αναμένεται ανακοίνωση στην ιστοσελίδα της Διεύθυνσης Π.Ε. Ιωαννίνων με την οποία θα καλούνται οι συνάδελφοι των κοινών ειδικοτήτων που βρίσκονται στη διάθεση να υποβάλουν δήλωση τοποθέτησης στα εναπομείναντα λειτουργικά κενά.
          Αναφορικά με τις τοποθετήσεις (Α φάση) των λειτουργικά υπεράριθμων εκπαιδευτικών ΠΕ60 Νηπιαγωγοί και ΠΕ70 Δάσκαλοι, αυτές θα αρχίσουν να δρομολογούνται στις αρχές της επόμενης εβδομάδας, όταν και θα εξεταστούν οι αντίστοιχες δηλώσεις.
             Θυμίζω ότι και οι δύο αιρετοί απέχουμε των σχετικών συνεδριάσεων.
            Θεωρώ σκόπιμο και συνετό να επισκέπτεσθε την ιστοσελίδα της Διεύθυνσης Π.Ε. Ιωαννίνων (http://dipe.ioa.sch.gr/index.php) προκειμένου να έχετε άμεση, έγκυρη και επίσημη ενημέρωση.

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς

Λιόντος Βασίλειος 

Αιρετός στο ΠΥΣΠΕ Ιωαννίνων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου