Τετάρτη 17 Μαΐου 2017

«Οι Ηλίθιοι» στο Καμπέρειο

Το θεατρικό έργο «Οι Ηλίθιοι» του Νιλ Σάιμον ανεβάζει η θεατρική ομάδαεκπαιδευτικών πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης Ιωαννίνων «Εξ έδρας» σήμερα και αύριο, 17 και 18 Μαΐου, στις 21:00, στο Καμπέρειο Θέατρο, στο πλαίσιο του μήνα ερασιτεχνικής θεατρικής δημιουργίας στην Ήπειρο που διοργανώνει το ΔΗΠΕΘΕ Ιωαννίνων.
Πρόκειται για μια ανάλαφρη ρομαντική κωμωδία που διαδραματίζεται σε ένα μικρό χωρίο της Ουκρανίας, το Κουλιέντσικοφ, στα τέλη του 1800. Ο δάσκαλος Λεόν Τολτσίνσκι καταφθάνει στο χωρίο και μετά από μερικές επεισοδιακές συναντήσεις με τους όχι και τόσο ευφυείς κατοίκους του χωριού, θα βρει το σπίτι του νέου του εργοδότη. Εκεί θα γνωρίσει τη σύζυγό του Λένια και την κόρη τους Σοφία, την οποία και θα ερωτευθεί παράφορα. Θα παρατηρήσει, όμως, πάλι ότι και αυτή είναι το ίδιο, αν όχι περισσότερο, αδαής όσο και οι υπόλοιποι…
Παίζουν (με σειρά εμφάνισης): Παναγιώτης Καλούδης, Αντώνης Γερογιώργης, Ελευθερία Τσαρπέλα, Δημήτρης Λώλης, Ελευθερία Σιντόρη, Γιώργος Δόσης, Γιάννης Νούσης,Χαρούλα Παππά, Μπέτυ Πανέλλη και Δημήτρης Μόσχος. Τη σκηνοθεσία έχει κάνει ο Γιώργος Δόσης. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου