Δευτέρα, 15 Μαΐου 2017

Δηλητηρίαση: Προσοχή στις 5 πιο επικίνδυνες καλοκαιρινές τροφές

Έχει παρατηρηθεί ότι κατά τους καλοκαιρινούς μήνες αυξάνονται τα κρούσματα δηλητηριάσεων ή άλλων ασθενειών που σχετίζονται με την κατανάλωση ακατάλληλων ή χαλασμένων τροφών. Αυτό είναι λογικό εφόσον οι υψηλές θερμοκρασίες αλλοιώνουν πιο εύκολα και γρήγορα τις τροφές που μένουν εκτεθειμένες εκτός ψυγείου, ή εκείνες που έχουν αποψυχθεί και ξαναψύχονται.

Δηλητηρίαση - Σύμφωνα με το αμερικανικό Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (CDC) μεταξύ των 31 πιο διαδεομένων παθογόνων, οι περισσότεροι θάνατοι από δηλητηρίαση κάθε καλοκαίρι σημειώνονται από σαλμονέλα και λιστέρια.
Διαβάστε περισσότερα στο Iatropedia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου