Κυριακή 19 Ιουλίου 2015

Τα μυστικά που θα λατρέψεις! - Αυτές είναι οι έξυπνες λύσεις που θα σου λύσουν τα χέρια! (PHOTOS)

Δείτε τι άλλο μπορείτε να κάνετε με την παλιά θήκη των CD, με ένα γυάλινο μπολ, με ένα σφουγγάρι, αλλά και πώς θα γλυτώνετε μελάνι στον εκτυπωτή και θα εξοικονομείτε χρήματα από τον λογαριασμό της ΔΕΗ! Δέκα πανέξυπνες ιδέες που θα κάνουν πιο εύκολη την καθημερινότητά σας:

Δυναμώστε την ένταση

Βάλτε το iPhone ή to IPod σε ένα γυάλινο μπολ, για να ενισχύσετε την ένταση του ηχείου και να ακούτε μουσική ακόμα πιο δυνατά!

Θήκη για το burger

Η παλιά θήκη των CD μπορεί να μετατραπεί σε εξαιρετικό τάπερ για το burger σας! Φροντίστε, βέβαια, να το πλύνετε καλά πρώτα!

Παγοκύστη από σφουγγάρι

Τα παιδιά χτυπούν και μελανιάζουν. Αντί για το κλασικό σακουλάκι με παγάκια, τα οποία λιώνουν και στάζουν, βρέξτε ένα σφουγγάρι, καταψύξτε το και βάλτε το σε ένα αεροστεγές σακουλάκι!

Τακτοποιημένα ρούχα

Διπλώστε τα ρούχα σας και τοποθετήστε τα κάθετα στο συρτάρι, ώστε και χώρο να κερδίσετε και να τα επιλέγετε πιο εύκολα (όταν τοποθετούνται οριζόντια, το ένα πάνω στο άλλο, συνήθως δεν βλέπουμε ποτέ τα κάτω-κάτω ρούχα).

Κλαμεράκι για τα καλώδια

Για να μη μπλέκονται μονίμως τα καλώδια των ηλεκτρονικών συσκευών σας, διπλώνετέ τα κυκλικά και πιάνετέ τα με ένα κλαμεράκι.

Γρατζουνιές σε CD

Αν τα CD σας «κολλάνε» επειδή είναι γεμάτα γρατζουνιές, δοκιμάστε να τρίψετε πάνω τους μία μπανάνα (και μετά να τα σκουπίσετε με ένα πανάκι). Πολλές από τις γρατζουνιές θα «καλυφθούν» και το cd μπορεί να σωθεί.

Γρατζουνιές σε ξύλινα έπιπλα

Τρίψτε ένα κομμένο καρύδι στις γρατζουνιές που μπορεί να έχουν τα παλιά σας ξύλινα έπιπλα και πολλές από αυτές θα εξαφανιστούν ως δια μαγείας!

Γλυτώστε μελάνι

Όποτε μπορείτε κάντε οικονομία στο μελάνι του εκτυπωτή σας τυπώνοντας αρχεία Word, στα οποία έχετε γράψει με γραμματοσειρά Times New Roman. Έχει υπολογιστεί ότι με αυτόν τον τρόπο θα κερδίσετε περίπου 100 περισσότερες σελίδες σε μελάνι, από το να τυπώνετε κείμενα γραμμένα σε Arial ή Verdana, γραμματοσειρές που απαιτούν περισσότερο μελάνι.

Ξυλάκι παγωτό

Αν φτιάχνετε ξυλάκι παγωτό στο σπίτι, θυμηθείτε στο κάτω μέρος του παγωτό να στερεώσετε μία χάρτινη βάση για muffin, η οποία θα συγκεντρώνει τις σταγόνες του παγωτού όταν στάζει και έτσι δεν θα κολλούν τα δάχτυλά σας!

Βγάλτε τα από τις πρίζες

Κάθε φορά που φεύγετε από το σπίτι για να λείψετε αρκετές ώρες, βγάλτε όλες τις συσκευές σας από την πρίζα, ακόμα κι αν τις έχετε σβήσει. Με τον τρόπο αυτό εξοικονομείτε περίπου 10% από τον λογαριασμό της ΔΕΗ.
mama365.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου