Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου 2012

Ο καιρός σήμερα Πέμπτη

Για σήμερα Πέμπτη προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός με πρόσκαιρες τοπικές νεφώσεις, ενώ η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση από 1 εως 3 βαθμούς Κελσίου, ωστόσο θα παραμείνει σε υψηλά για την εποχή επίπεδα.
Στην Αττική ο καιρός προβλέπεται γενικά αίθριος και η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 18 έως 33 βαθμούς Κελσίου και στα παραθαλάσσια η μέγιστη θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.
Στην Θεσσαλονίκη, ο καιρός θα είναι επίσης αίθριος, με πρόσκαιρες, αραιές νεφώσεις ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 29 βαθμούς Κελσίου
Στη Μακεδονία και τη Θράκη, ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος με λίγες πρόσκαιρες τοπικές νεφώσεις και μειωμένη ορατότητα το πρωί. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 14 έως 31 βαθμούς Κελσίου και στη δυτική Μακεδονία τοπικά η ελάχιστη θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.
Στα Νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη Δυτική Στερεά και τη Δυτική Πελοπόννησο, ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος με λίγες πρόσκαιρες αραιές νεφώσεις και τοπικά περιορισμένη ορατότητα το πρωί. Η θερμοκρασία γενικά θα κυμανθεί από 16 έως 32 βαθμούς Κελσίου και στην Ήπειρο θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.
Στη Θεσσαλία, την Ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την Ανατολική Πελοπόννησο ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος και τις πρωινές ώρες η ορατότητα θα είναι περιορισμένη, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 ως 33 βαθμούς Κελσίου
Στις Κυκλάδες και τη Κρήτη ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος με πρόσκαιρες αραιές νεφώσεις και η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά 19 έως 28 βαθμούς Κελσίου, ενώ στη νότια Κρήτη θα φτάνει τοπικά τους 31 βαθμούς Κελσίου.
Στα Νησιά Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα, αίθριος θα είναι γενικά ο καιρός με πρόσκαιρες αραιές νεφώσεις στις νοτιότερες περιοχές και η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 18 έως 30 βαθμούς Κελσίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου