Τετάρτη 29 Ιουλίου 2020

Ενημέρωση για τοποθέτηση λειτουργικά υπεράριθμων και για αποσπάσεις εντος ΠΥΣΠΕ Ιωαννίνων

Μέχρι και σήμερα Τετάρτη 29.07.2020 και ώρα 11:00 προέβησαν ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ σε υποβολή αίτησησ Δήλωσης Προσωρινής Τοποθέτησης οι λειτουργικά υπεράριθμοι εκπαιδευτικοί κλάδων ΠΕ70 ΓΕΝΙΚΗΣ & ΠΕ60 ΓΕΝΙΚΗΣ & ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ» και οι εκπαιδευτικοί κλάδου ΠΕ70 & ΠΕ 60 ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ, που βρίσκονται στη ΔΙΑΘΕΣΗ του ΠΥΣΠΕ Ιωαννίνων»

Επισήμανα κατ' επανάληψη (στο τελευταίο μου ενημερωτικό, στο blog μου και στο fb) την προσοχή που έπρεπε να δοθεί τόσο στην επιλογή στο κουτάκι για την επιθυμία χρήσης της προτεραιότητας ή μη, όσο και στον τρόπο δήλωσης των σχολικών μονάδων.
Παρόλα αυτά εντοπίστηκαν προβλήματα και αστοχίες σε κάποιες δηλώσεις για τις οποίες τηλεφωνικά ενημερώθηκαν οι συνάδελφοι μας από τη Διεύθυνση ΠΕ Ιωαννίνων ώστε να προβούν στη διόρθωση τους.

Οι ευρισκόμενοι στη διάθεση συνάδελφοι μας έπρεπε να συμπληρώσουν τη δήλωση προσωρινής τοποθέτησης και δεν έχουν δυνατότητα να επιλέξουν κουτάκι αφού συγκρίνονται με όλους τους λειτουργικά υπεράριθμους στο τέλος.

Οι αιτούμενοι απόσπαση εντός ΠΥΣΠΕ Ιωαννίνων και όσοι αποσπάστηκαν από άλλα ΠΥΣΠΕ υποβάλλουν δήλωση τοποθέτησης (σε όποια σχολική μονάδα επιθυμούν, σε αντίθεση με τους λειτουργικά υπεράριθμους και τους ευρισκομένους στη διάθεση που δηλώνουν μόνο από τα λειτουργικά κενά που ανακοινώθηκαν)  κατά την τρέχουσα περίοδο και έως τις 10.08.2020.
ΟΜΩΣ θα τοποθετηθούν με το πέρας της τοποθέτησης των λειτουργικά υπεράριθμων και των ευρισκομένων στη διάθεση.

Οι αιτήσεις των λειτουργικά υπεραιθμων και των ευρισκομένων στη διάθεση θα εξεταστούν από το ΠΥΣΠΕ Ιωαννίνων την Παρασκευή 31.07.2020 και οι τοποθετήσεις θα λάβουν χώρα την ίδια ημέρα. Πρόκειται για χρονοβόρα διαδικασία που χρήζει ιδιαίτερης προσοχής προκειμένου να αποφευχθούν τυχόν λάθη.
Επίσημες ανακοινώσεις θα αναρτηθούν μετά την ολοκλήρωση της συνεδρίασης στην ιστοσελίδα της Διεύθυνσης ΠΕ Ιωαννίνων.

Β.Κ.Λιόντος
Αιρετός στο ΠΥΣΠΕ Ιωαννίνων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου