Τρίτη 21 Ιουλίου 2020

Ενημέρωση για διαπίστωση ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΩΝ ΥΠΕΡΑΡΙΘΜΙΩΝ, ΑΠΟΣΠΑΣΕΙΣ ΕΝΤΟΣ κλάδων ΠΕ60 Νηπιαγωγοί και ΠΕ70 Δάσκαλοι και για ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗ ΩΡΑΡΙΟΥ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΩΝ

Το ΠΥΣΠΕ Ιωαννίνων συνεδρίασε σήμερα Τρίτη 21.07.2020 με μοναδικό θέμα την διαπίστωση ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΩΝ ΥΠΕΡΑΡΙΘΜΙΩΝ κλάδων ΠΕ60 Νηπιαγωγοί και ΠΕ70 Δάσκαλοι.

Διαπιστώθηκαν οι λειτουργικές υπεραριθμίες ανά σχολική μονάδα, αλλά και τα ελλείμματα.

Για τις εκπαιδευτικούς κλάδου ΠΕ60 Νηπιαγωγοί διαπιστώθηκαν 58 κενά και 22 λειτουργικές υπεραριθμίες.

Για τους εκπαιδευτικούς κλάδου ΠΕ70 Δάσκαλοι διαπιστώθηκαν 81 κενά και 58 λειτουργικές υπεραριθμίες. Στους  τελευταίους πρέπει να προστεθούν οι 10 συνάδελφοι μας κλάδου ΠΕ70 Δάσκαλοι που παρέμειναν στη διάθεση.

Κατόπιν τούτου καλούνται οι συνάδελφοι μας που υπηρετούν στα συγκεκριμένα σχολεία να υποβάλλουν θετική ή αρνητική δήλωση ηλεκτρονικά, αν δηλαδή επιθυμούν να κριθούν λειτουργικά υπεράριθμοι ή όχι από αύριο Τετάρτη 22/7 μέχρι και την Παρακευή 24/7 και ώρα 11:00.

Το ΠΥΣΠΕ Ιωαννίνων θα τους χαρακτηρίσει στη συνεδριάση της Παρασκευής 24/7 ονομαστικά λειτουργικά υπεράριθμους  και θα τους καλέσει μαζί με τους 10 συναδελφους κλάδου ΠΕ70 Δάσκαλοι που παρέμειναν στη διάθεση να δηλώσουν ηλεκτρονικά σχολικές μονάδες από την Παρασκευή 24/7 έως και την Τετάρτη 29/7.

Οι αποσπασμένοι από αλλά ΠΥΣΠΕ και όσοι επιθυμούν απόσπαση εντός, θα κληθούν από τις  24/7 έως και τις 10/8 να δηλώσουν σχολικές μονάδες.

Για τις συμπληρώσεις ωραρίου των συναδέλφων μας διαφόρων ειδικοτήτων (ΠΕ06, ΠΕ11 κτλ) θα υπάρξουν ανακοινώσεις μετά τις 15/8.

Αναμένονται ανακοινώσεις επίσημα από τη Διεύθυνση ΠΕ Ιωαννίνων μέχρι το μεσημέρι.
Θα αναρτηθεί και χρονοδιάγραμμα για τις παραπάνω υπηρεσιακές μεταβολές.

Οι αιρετοί συμμετέχουμε κανονικά στο υπηρεσιακό συμβούλιο.

Επιβάλλεται συνεπώς η καθημερινή επίσκεψη της ιστοσελίδας της Διεύθυνσης ΠΕ Ιωαννίνων για ανακοινώσεις αλλά και για προθεσμίες υποβολής δήλωσης.

Β.Κ.Λιόντος
Αιρετός στο ΠΥΣΠΕ Ιωαννίνων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου