Παρασκευή 24 Ιουλίου 2020

Χαρακτηρισμός ονομαστικά των ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΑ ΥΠΕΡΑΡΙΘΜΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ κλάδων ΠΕ60 Νηπιαγωγοί (Γενικής και Ειδικής Αγωγής) και ΠΕ70 Δάσκαλοι (Γενικής Αγωγής) αρμοδιότητας Π.Ε. Ιωαννίνων για το διδακτικό έτος 2020-2021 ΥΠΟΒΟΛΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΗΛΩΣΗΣ ΠΡΟΣΩΡΙΝΗΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ από την Παρασκευή 24/7 έως και την Τετάρτη 29/7

Αγαπητοί συνάδελφοι,
Αγαπητές συναδέλφισσες,

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η συνεδρίαση του υπηρεσιακού συμβουλίου (ΠΥΣΠΕ Ιωαννίνων).
Το συμβούλιο αφού εξέτασε τις δηλώσεις των συναδέλφων μας για το αν επιθυμούν ή όχι να κριθούν λειτουργικά υπεράριθμοι, προέβη στον χαρακτηρισμό τους ως ονομαστικά λειτουργικά υπεράριθμων.
Θα ακολουθήσει ανακοίνωση σε λίγο  με:
1. Την απόφαση χαρακτηρισμού των ονομαστικά λειτουργικά υπεράριθμων εκπαιδευτικών κλάδων ΠΕ60 Νηπιαγωγοί (Γενικής και Ειδικής Αγωγής) και ΠΕ70 Δάσκαλοι (Γενικής Αγωγής) αρμοδιότητας Π.Ε. Ιωαννίνων για το διδακτικό έτος 2020-2021.
2. Την απόφαση ορισμού των ομάδων των σχολικών μονάδων της Διεύθυνσης Π.Ε. Ιωαννίνων.
3. Τα κενά ΠΕ60 Νηπιαγωγοί (Γενικής και Ειδικής Αγωγής) και ΠΕ70 Δάσκαλοι (Γενικής Αγωγής).
4. Τη δήλωση τοποθέτησης των λειτουργικά υπεράριθμων.

Στη δήλωση τοποθέτησης υπάρχουν οι εξής τρεις επιλογές:
1. Επιθυμώ να τοποθετηθώ κατά προτεραιότητα σε σχολική μονάδα της ίδιας ομάδας με τη σχολική μονάδα που κρίθηκα λειτουργικά υπεράριθμος/η, ή σε όμορη αυτής, στην περίπτωση που δεν υπάρχει κενό στην ίδια ομάδα (παρ.2, άρθρο 12 του Π.Δ.100/1997 (Α΄94).
ή
2. Δεν επιθυμώ να τοποθετηθώ κατά προτεραιότητα σε σχολική μονάδα της ίδιας ομάδας με τη σχολική μονάδα που κρίθηκα λειτουργικά υπεράριθμος/η, ή σε όμορη αυτής, στην περίπτωση που δεν υπάρχει κενό στην ίδια ομάδα (παρ.2, άρθρο 12 του Π.Δ.100/1997 (Α΄94) και
Επιθυμώ, σε περίπτωση που προκύψει κενό στη σχολική μονάδα που κρίθηκα λειτουργικά υπεράριθμος/η, να επιστρέψω σε αυτή.

ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΗ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗ ΤΗΣ ΔΗΛΩΣΗΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΟΙΟ ΚΟΥΤΑΚΙ ΘΑ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ

Οι παραπάνω συνάδελφοι μας καλούνται να υποβάλλουν δήλωση προσωρινής τοποθέτησης ηλεκτρονικά και αφού τη συμπληρώσουν, να την ψηφιοποιήσουν και να τη στείλουν με mail στη Διεύθυνση ΠΕ Ιωαννίνων: mail@dipe.ioa.sch.gr από  την Παρασκευή 24/7 έως και την Τετάρτη 29/7.
Δήλωση θα κληθούν να υποβάλλουν και οι 10 συνάδελφοι μας κλάδου ΠΕ70 Δάσκαλοι που παρέμειναν στη διάθεση.
Τέλος όσοι δεν υπέβαλλαν αίτηση για βελτίωση ή οριστική τοποθέτηση θα κληθούν μαζί με την δήλωση να υποβάλλουν και τα απαραίτητα δικαιολογητικά (οικογενειακή κατάστασης, εντοπιότητας, συνυπηρέτησης) προκειμένου να τύχουν της ανάλογης μοριοδότησης.

Β.Κ.Λιόντος
Αιρετός στο ΠΥΣΠΕ Ιωαννίνων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου