Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου 2019

Πίνακες με τα στοιχεία των οργανικά ανηκόντων εκπαιδευτικών που υπέβαλαν αίτηση για μετάθεση από Περιοχή σε Περιοχή, σε ΣΜΕΑΕ και ΚΕΔΔΥ και για Βελτίωση Θέσης ή Οριστική Τοποθέτηση (σχολικού έτους 2019-2020)

     ΝΕΑ ανάρτηση των Πινάκων με τα στοιχεία των οργανικά ανηκόντων εκπαιδευτικών που υπέβαλαν αίτηση για μετάθεση από Περιοχή σε Περιοχή, σε ΣΜΕΑΕ και ΚΕΔΔΥ και για Βελτίωση Θέσης ή Οριστική Τοποθέτηση (σχολικού έτους 2019-2020)
      Αναρτήθηκαν εκ νέου οι παραπάνω πίνακες Γενικής Παιδείας με την προσθήκη της στήλης με την οργανική θέση των συναδέλφων μας.
    Την επισήμανση αυτή είχα κάνει άλλωστε στο σημερινό ενημερωτικό μου τονίζοντας τα παρακάτω:
      «Στους πίνακες Γενικής Παιδείας όλων των ειδικοτήτων δεν εμφανίζεται στήλη με την τρέχουσα οργανική θέση των συναδέλφων μας. Σύμφωνα με ενημέρωση που είχα από τη Διεύθυνση Π.Ε. Ιωαννίνων, η παραπάνω στήλη λογικά θα προστεθεί μετά την εξέταση των ενστάσεων από το ΠΥΣΠΕ Ιωαννίνων και την τελική ανάρτηση των πινάκων με τα στοιχεία των οργανικά ανηκόντων εκπαιδευτικών που υπέβαλαν αίτηση για μετάθεση».
     Τελικά η διόρθωση/προσθήκη ήταν κάτι παραπάνω από άμεση τόσο από την πλευρά της Διεύθυνσης όσο και των διοικητικών υπαλλήλων.
http://dipe.ioa.sch.gr/index.php/dieythynsi/deltia-typou-diefthynsis/1868-pinakes-me-ta-stoixeia-ton-organika-anikonton-ekpaideftikon-pou-ypevalan-aitisi-gia-metathesi-apo-perioxi-se-perioxi-se-smeae-kai-keddy-kai-gia-veltiosi-thesis-i-oristiki-topothetisi-sxolikoy-etous-2019-2020

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου