Τρίτη 31 Αυγούστου 2021

ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΔΕΞΙΟΤΗΤΩΝ (1η Περίοδος)

Η 1η Επιμορφωτική Περίοδος ξεκίνησε στις 22-6-2021 και έληξε στις 23-8-2021. Παρακολούθησαν και ολοκλήρωσαν με επιτυχία το επιμορφωτικό πρόγραμμα 31.550 εκπαιδευτικοί όλων των ειδικοτήτων Νηπιαγωγείου – Δημοτικού - Γυμνασίου.

II. Από 1-9-2021 θα είναι διαθέσιμες στη σελίδα του ΙΕΠ οι βεβαιώσεις όσων ολοκλήρωσαν με επιτυχία το πρόγραμμα μέχρι 31-8-2021.

Η βεβαίωση θα παραληφθεί από το Μητρώο του ΙΕΠ στην δικτυακή πύλη e-ΙΕΠ https://www.iep.edu.gr/services/mitroo/login.php αφού συμπληρωθεί το απογραφικό δελτίο εξόδου και το τελικό ερωτηματολόγιο αξιολόγησης του προγράμματος από το μενού επιλογών Βεβαιώσεις και επιλέγοντας μετά την αντίστοιχη βεβαίωση από την λίστα επιλογών που εμφανίζεται.

III. Όσοι από τους εκπαιδευτικούς έχουν εγγραφεί αλλά δεν έχουν ολοκληρώσει τη μελέτη του προγράμματος, χωρίς να χρειάζεται να προβούν σε καμία άλλη ενέργεια, θα μπορούν να συνεχίσουν τη μελέτη από το σημείο που βρίσκονται κατά τη διάρκεια της 2ης Επιμορφωτικής Περιόδου (θα χρειαστεί ίσως να επαναλάβουν κάποιες ασκήσεις μετά τις αλλαγές που θα πραγματοποιηθούν στη βάση δεδομένων).

Η πρόσβαση στο πρόγραμμα θα συνεχίσει να είναι ανοικτή σε όλους τους εγγεγραμμένους

Στις 1 & 2 Σεπτεμβρίου θα προβούμε σε ενέργειες αναβάθμισης της πλατφόρμας με αποτέλεσμα το μάθημα να μην είναι προσβάσιμο. Κατά το διάστημα αυτό δεν θα μπορεί κανείς να εισέλθει στην εφαρμογή.

Πηγή: Αγραπίδης Γ. Αντώνης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου